RSS

Soarta Mănăstirii Sfântului Vasile cel Mare (Bodeşti). Biserica vs. gruparea Ioan Preoteasa & Elena Iovu

13 sept.

Soarta Mănăstirii Sfântului Vasile cel Mare (Bodeşti)

 Biserica vs. gruparea Ioan Preoteasa & Elena Iovu

Elena Iovu cu sotul ei de-a dreapta si de-a stanga diaconului Gherasim, ca si ctitori ai schitului

12 ierarhi ai BOR, in frunte cu Mitropolitul Moldovei, i-au gonit cu jandarmii pe impostorii lui Ioan Preoteasa si au resfintit Schitul pangarit de acestia

Printr-o actiune fara precedent, Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a dat o replica extrem de dura asa-numitei „Biserici KGB”, infiintata in Romania de preotul caterisit Ioan Preoteasa, ca filiala a „Bisericii Crestinilor Ortodocsi Traditionali a Valahilor de Pretutindeni” cu sediul in Ucraina. Imediat dupa slujba de canonizare a Sf. Varlam, care a avut loc in 29 august, fara tam-tam mediatic, nu mai putin de 12 ierarhi ai BOR, condusi de loctiitorul de Patriarh, IPS Daniel, s-au deplasat la Schitul Sf. „Vasile cel Mare” din comuna Bodesti-Neamt. Cei 12 ierarhi ai BOR au resfintit acel lacas de cult ortodox pe care liderul bisericii paralele Ioan Preoteasa si Elena Iovu, „femeia-preot ortodox” din „Biserica Secreta” a lui Constantin Dogaru, au vrut sa-l transforme in sediu pentru filiala din Romania a BCOTVP din Ucraina.

Adevăraţii înâi-stătători ai Bisericii şi ai schitului, Pf. Teoctist- Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Ips. Daniel Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, de-a dreapta şi de-a stânga Sfântului Ştefan cel Mare

Resfintirea schitului din Bodesti s-a facut dupa ce a fost stearsa de pe peretii bisericii pictura in care apareau, inconjurati de sfinti, chipurile sotilor Elena Iovu si Vasile Iovu si al asa-zisului „arhidiacon” Gherasim Dumitrache, decedat acum doi ani si considerat de adeptii bisericii paralele drept „reintruparea” lui Iisus Hristos pe pamant. In plus, actiunea celor 12 ierarhi ai BOR confirma realitatea si gravitatea extrema a faptelor dezvaluite de ZIUA din anul 2006, in articolele din serialul „Biserica KGB”. Dezvaluirile si articolele din ZIUA au fost preluate de PS Calinic Botosaneanul in lucrarea „Patimirile Manastirii Sf.Vasile cel Mare – sub imperiul fenomenelor gherasimist, dogarist si KGB-ist”, editata de acest episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, la sfarsitul lunii august a anului acesta.

ZIUA a fost singurul ziar prezent la acest eveniment. Ziarul nostru a mai reusit sa imortalizeze pictura cu „femeia-preot ortodox” Elena Iovu, facuta, in anul 2005, „maica stareta” a schitului Bodesti de catre raspopitul Ioan Preoteasa. In prezenta a peste 400 de credinciosi, inaltii prelati ai BOR au oficiat, la Bodesti, slujbe de resfintire a altarelor schitului, pangarite de caterisitul Ioan Preoteasa si de Constantin Dogaru prin hirotonirea ca „preot ortodox” a Elenei Iovu. Dupa resfintirea celor doua biserici ale schitului, cei 12 ierarhi ai BOR au ridicat la rang de manastire acel lacas de cult ortodox. Staretul Ieronim Andrescu, monahul care i-a infruntat pe viata si pe moarte pe Ioan Preoteasa si pe Elena Iovu, a primit din partea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei titlul de protosinghel.

Chiliile mănăstirii

Elena Iovu: „O sa-i alung pe calugarii BOR din chilii”

In cuvantarea adresata multimii credinciosilor, staretul Ieronim a dezvaluit istoria trista a schitului, construit pe un teren donat in anul 1994 de sateanca Elena Iovu. Credinciosii au ramas stupefiati cand au aflat adevarata istorie a locului pangarit ce tocmai fusese resfintit. Elena Iovu a aderat ulterior la „gruparea gherasimista” (condusa de numitul Gherasim Dumitrache, fost diacon intr-o manastire a BOR, care si-a pierdut mintile si s-a autoproclamat fiul lui Dumnezeu pe pamant!). Apoi, Elena Iovu a intrat in legatura si cu „Biserica Ortodoxa Secreta” a „profesorului de tehnologie cereasca” Constantin Dogaru din Tecuci, care a hirotonisit-o ca „femeie-preot” (ZIUA, in iunie a.c. a prezentat, in serial, fotografii uluitoare cu Elena Iovu, Constantin Dogaru si Ioan Preoteasa slujind si „hirotonisind” preoti in anumite lacase ortodoxe, furate de la BOR).  

            In anul 2005, ca fosta donatoare a terenului pe care BOR a construit schitul din Bodesti, „femeia – preot” Elena Iovu a intrat in legatura si cu liderul „Bisericii KGB”, Ioan Preoteasa. Iovu i-a cerut acestuia sprijinul pentru a ocupa in forta schitul. Targul dintre Iovu si Preoteasa a fost unul simplu. „Eu, Elena Iovu, femeie preot in Biserica lui Dogaru si urmasa spirituala a diaconului Gherasim, fiul lui Dumnezeu pe pamant, deschid in Justitie o actiune pentru anularea actului de donatie catre BOR si ofer lacasul ca sediu in Romania al BCOTVP din Ucraina, iar tu, Ioan Preoteasa, cu oamenii tai din biserica paralela, ma ajuti sa ocup schitul din Bodesti, sa-i alung pe calugarii BOR din chilii si sa ma declari maica stareta”.

Ips Daniel în jurul muţimii

Sentinta de evacuare impotriva lui Iovusi Preoteasa

Targul dintre Iovu si Ioan Preoteasa a fost dat peste cap de Judecatoria Piatra Neamt, care a respins actiunea, deoarece o donatie nu mai poate fi anulata. In timpul solutionarii procesului, Elena Iovu, proclamata „maica stareta” in cadrul „Bisericii KGB”, a populat schitul cu gherasimisti, cu dogaristi si cu oameni de-ai lui Ioan Preoteasa. Insa adevaratul staret al schitului, Ieronim Andrescu, Manastirea Bistrita (de care apartine schitul) si Arhiepiscopia Iasilor au formulat la Judecatoria Piatra Neamt o cerere de evacuare, prin ordonanta presedintiala, a paratilor Elena Iovu si Ioan Preoteasa. Instanta a admis cererea de evacuare a intrusilor, hotarand „interzicerea accesului paratilor si a celor adapostiti cu Ioan Preoteasa in interiorul schitului”. In baza acestei hotarari judecatoresti, Mitropolia Moldovei a trecut la evacuarea Elenei Iovu si a lui Ioan Preoteasa, a gherasimistilor si dogaristilor care ocupasera prin forta schitul manastirii Bistrita. Dezvaluirea unor astfel de fapte, in prezenta celor 12 arhierei ai BOR, i-a socat, realmente, pe cei 400 de credinciosi veniti la o slujba obisnuita de sfintire a unui schit ridicat la rang de manastire.

Nelegiuiri si blasfemii, denuntate de staretul Ieronim

Impresionant a fost momentul in care staretul Ieronim Andrescu a amintit de „nelegiuirile si blasfemiile comise in acel schit”, in perioada cand acest lacas al BOR a fost stapanit abuziv, prin uzurpare de calitati si inselaciune, de „maica stareta” Elena Iovu si de caterisitul Ioan Preoteasa. Acesta s-a declarat membru al PD Bucuresti si se considera „mitropolit al BCOTVP din Ucraina” si „adevaratul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane”. Loctiitorul de Patriarh, IPS Daniel, le-a vorbit oamenilor despre „noua manastire Sf.Vasile cel Mare din Bodesti”, sfintita ca atare de 12 arhierei ai BOR. „Un numar simbolic, care aminteste de cei doisprezece apostoli”, a subliniat loctiitorul de Patriarh al BOR in cuvantul sau adresat sutelor de credinciosi. O misiune aparte a avut-o in aceasta actiune a BOR la Bodesti PS Casian Galateanul, Episcopul Dunarii de Jos, care a sfintit chiar locul in care Elena Iovu, Constantin Dogaru si Ioan Preoteasa au hirotonit preoti in paraclisul schitului Bodesti”. Este un loc pe care staretul adevarat al schitului, Ieronim Andrescu, l-a denuntat public ca fiind spurcat de Elena Iovu, o fosta croitoreasa la o cooperativa de confectii din comuna, femeie casatorita cu Vasile Iovu din Bodesti.

Elena Iovu: „Pot fi casatorita si calugarita”

Slujba de sfintire a fost tulburata tocmai de prezenta in incinta schitului a sotilor Elena si Vasile Iovu. Imbracata in costumatie de calugarita ortodoxa, cu insemne distinctive de „maica stareta” in biserica paralela a lui Ioan Preoteasa, Elena Iovu s-a strecurat printre monahiile venite la slujba arhiereasca si a reusit chiar sa patrunda in biserica-paraclis a schitului, unde, cu ceva timp in urma, isi pictase figura sa si a sotului sau printre chipuri de sfinti.

Reporterul ZIUA a urmarit-o pe Elena Iovu pas cu pas, in biserica paraclis. Ii era cunoscuta de la Curtea de Casatie, cand venise la Bucuresti, in ziua de 1 iunie, tot cu sotul sau, sa ceara o stramutare a procesului pierdut, corect si legal, la Judecatoria Piatra Neamt. Atunci Elena Iovu, imbracata in calugarita ortodoxa, a refuzat sa discute cu un jurnalist, simuland ca striga, in fata Curtii de casatie, dupa politie. Acum insa, la Bodesti, fusese descoperita ca intrus intr-un schit in care nu mai avea voie sa intre din cauza unei hotarari judecatoresti, cu ordonanta presedintiala de evacuare fortata. Reporterul ZIUA a apelat-o pe „femeia-preot ortodox” Elena Iovu, in incinta bisericii-paraclis, cu apelativul „Doamna Elena”.

Ofensata de acest apelativ pe care-l considera incorect cu statutul sau social, Elena Iovu a declarat in fata credinciosilor, ca ea este „maica stareta a schitului” si ca „terenul ii apartine, dar i l-a furat BOR”. „Cum, doamna Iovu, puteti afirma ca sunteti maica stareta in biserica paralela si calugarita ortodoxa facuta de Ioan Preoteasa, atata vreme cat sunteti casatorita cu Vasile Iovu, dar aveti si rangul de femeie-preot in Biserica Secreta a lui Dogaru?”, a fost intrebata aceasta. Iritata la culme, Elena Iovu a spus: „Vezi ca dumneata nu cunosti nimic din Canoanele Bisericii Ortodoxe. Da, sunt casatorita cu Vasile Iovu. E sotul meu. Este venit si el cu mine aici. Dar pot sa fiu si casatorita, si calugarita, si maica stareta, aici, la schitul construit pe pamantul meu.

Canoanele Bisericii Ortodoxe eu nu le-am incalcat deloc, trebuie doar sa ai sufletul curat ca sa fii!”. A urmat circul evacuarii Elenei Iovu din incinta schitului. Jandarmii si staretul Ieronim i-au aratat Elenei Iovu hotararea judecatoreasca prin care i se interzice accesul in schit. Acuzata fiind de nerespectarea unei hotarari judecatoresti, care ii era opozabila, si de uzurpare de calitati si port ilegal de uniforma calugareasca, Elena Iovu s-a cam speriat. Si s-a lasat condusa de jandarmi in afara schitului. Cu ea au parasit schitul si grupul de satence gherasimiste si asa-zisele „calugarite” din biserica paralela a lui Preoteasa.

Urmasii impostorului Gherasim

Prea Sfintitul Calinic Botosaneanul, episcopul vicar al Arhiepiscopiei Iasilor, este ierarhul BOR care in anul 1996 a oficiat slujba de sfintire a locului pe care avea sa se ridice Schitul Sf.Vasile cel Mare din Bodesti, sub patronajul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Ierarhul iesean cunoaste in amanuntime legaturile mai mult decat dubioase ale donatoarei terenului, Elena Iovu din Bodesti, cu personaje din anumite grupari pseudo-ortodoxe: „In calitate autoproclamata de ctitori, sotii Elena si Vasile Iovu si-au construit cavouri in interiorul bisericii, si-au inscris numele in pisaniile bisericii si paraclisului, si-au pictat chipurile in biserica si paraclis, alaturi de ierodiaconul Gherasim Dumitrache de la Manastirea Cocos, o persoana controversata.

Spun controversata deoarece, in anul 1998, la editura Helicon Banat SA din Timisoara, s-a tiparit un „acatist” inchinat acestui diacon in jurul caruia se crease ideea ca ar fi reincarnarea lui Iisus Hristos. Acestui Gherasim Dumitrache i se dadea slava si inchinarea cuvenite numai lui Dumnezeu. Grav este si faptul ca acest ierodiacon Gherasim a locuit perioade indelungate in casa familiei Iovu din Bodesti. Mai tarziu s-a aflat ca intre apropiatii familiei Iovu circula si se citea acest „acatist”, impreuna cu alte trei asemenea „acatiste”, scrise si semnate de un anume autor, intitulat „preot ortodox Emil Pop, urmas spiritual al Sfantului Parinte Gherasim Dumitrache”.

Ps Casian Craciun, episcopul Dunării de Jos

Farsorii „Bisericii Secrete”

Episcopul vicar Calinic Botosaneanul a denuntat si modul in care Elena Iovu a ajuns „calugarita”, dar si „femeie-preot ortodox”. „Dupa moartea ierodiaconului Gherasim, familia Iovu nu a ramas „orfana spiritual”. Pe scena Bodestiului si-au facut aparitia noi personaje „harismatice”, cu dorinte ascunse si neindeplinite de lideri spirituali: Constantin Dogaru din Tecuci si Ioan Preoteasa, presedintele asa-zisei „Asociatii a Credinciosilor Ortodocsi Traditionali Liberi”. Fost preot in BOR, dar caterisit in anul 2005, pentru parasirea familiei, comportament violent si schisma, Ioan Preoteasa a gasit un loc propice in schitul Sf Vasile cel Mare-Bodesti, care apartinea atunci Manastirii Bistrita.

Ioan Preoteasa a „calugarit-o” pe Iovu Elena sub numele Emanuela, desi aceasta este femeie casatorita cu Vasile Iovu, si a numit-o imediat stareta a schitului – schit care era de calugari si apartinea BOR. Dar Ioan Preoteasa nu stia probabil ca Elena Iovu facea parte din „Biserica secreta ortodoxa” a lui Constantin Dogaru, fiind chiar hirotonita de acesta ca arhierita. Sunt dovezi ca la asa-zisul sinod dogarist din orasul Bicaz, Elena Iovu a slujit si hirotonit alaturi de Constantin Dogaru.

Exista si fotografii in acest sens, realizate la fata locului”

Sursa, foto1> http://www.ziua.ro/display.php?data=2007-09-13&id=226590

 

Foto 2, 3, 4, 5> http://www.crestinortodox.ro/Galerie_imagine_detaliu-Slujba_de_sfintire_la_Manastirea_Sfantul_Vasile_cel_Mare_din_Bodesti-86-0-2505-1-0.html

 

 

 
15 comentarii

Scris de pe septembrie 13, 2007 în ecclesia, Vesti

 

15 răspunsuri la „Soarta Mănăstirii Sfântului Vasile cel Mare (Bodeşti). Biserica vs. gruparea Ioan Preoteasa & Elena Iovu

 1. adelin

  octombrie 28, 2007 at 7:41 pm

  Am gasit acest articol si am ramas enorm de socat! Este normal ca un nemernic de prezentator de la O-ribil TV sa falsifice o imagine cu mitropolitul Ioan Preoteasa si sa o publice prin cele mai stupide ziare, care nu au nici o legatura cu ortodoxia. nu se vede clar in imaginile de pe ziarul Ziua ca, Elena Iovu nu este imbracata in cleric? Oare, ierarhii BOR sunt asa de inculti si nu pot face diferenta dintre un vesmant preotesc si un batic, o fusta si un pulovar? Mai Mult, in imaginea in care apar niste popi hirotonind o femeie, nu se vede destul de clar ca nu este Elena Iovu si nici Ioan Preoteasa?
  Este oribil ce se intampla in BOR! Nu va este frica de Dumnezeu? Nu va este frica de voia lui? Oricum, la cate persoane am cerut parerea in legatura cu aceste evenimente inscenate de cei ce se numesc ierarhi si clerici, sunt de parere ca francmasoneria are o MARE implicare in acest caz.

   
 2. Ambrozie

  decembrie 10, 2007 at 1:22 am

  Ioan Preoteasa nu este alceva decît un intrus.

   
 3. ionut

  mai 4, 2008 at 4:33 pm

  este ceam mai frumoasa boserica din Bodesti

   
 4. nicolaie

  mai 6, 2008 at 10:35 am

  Nu stiti nimic din ce s-a petrecut si ce se petrece in continuare la M-rea Sfantul Vasile de la Bodesti-Neamt.O cunosc foarte bine pe aceasta femeie Elena Iovu. In viata s-a a fost o femeie cu moravuri usoare care nu a avut nici un moment de gand sa construiasca o manastire ortodoxa pentru ca in ea sa se slaveasca numele lui Dumnezeu, ci a dorit ca aici la Bodesti ea sa faca o adunatura de excroci cum ar fi Ioan Preoteasa care are o viata imorala si in casnicia sa a fost tot la fel, Constantin Dogaru (cel ce a infiintat noua secta Biserica Secreta, cu o doctrina foarte periculoasa) si nu in ultimul rand Elena Iovu care se crede intruchiparea Sf.Cuv.Parascheva. In ceea ce priveste fotografia in care ea hirotoneste este foarte real ce sa intamplat acolo, exista martori si chiar secvente video. Ea acum indemnata de Ioan Preoteasa si de C-tin Dogaru duce o lupta inversunata impotriva calugarilor de acolo, dorind sa recastige manastirea pentru a face acolo un nou focar eretic si sectar, pentru a insela credinciosii neinitiati in cele ale credintei si pentru a-si insusui bunurile materiale ce sau adunat acolo prin osardia tuturor credinciosilor din tara.Deci cei ce nu cunosc adevarul despre Elena Iovu si M-rea Sf.Vasile sa se informeze mai intai si sa nu creada povestile si SF-urile pe care acestia le impartasesc prin doctrina lor.

   
 5. alex ionut

  decembrie 13, 2008 at 3:50 pm

  RUSINE ACELUI IMPOSTOR PREOTEASA IOAN ARE BISERICA INTRU GARAJ PE STR ANULUI ,NR 1918,NR 18 ,NU VINE NIMENI LA BISERICA ,E JALE SE INPARTASESTE DUPA CE MANANCA ,E SFIDATOR ,ADUCE GARA DE NORD IN CASA ,FURA HAINELE CHIRIASILOR ,AM STAT 7 LUNI STIUCINE E ACEASTA FANTOMA ,MAM INSELAT CA E PREOT DAR MA MINTIT ENORM DE MULT ,ADUCE JIGNIRI BOR,E CUMPLIT CU ACEST OM ,NU STITI CE LUCRURI CIUDATE SE INTAMPLA IN CASA LUI,LUAti aminte sa nu fiti inselati,

   
 6. Ierom.Ambrozie

  iunie 10, 2009 at 3:49 pm

  este un om care a vazut nedreptatile ierarhilor din bor eu am stat intre ei si miau facut numai rau ips ioan ma ajutat cu totul ca se spune ca are o viota morala usoara dar eu am vazut o lupta in el pentru neamul rominesc nu ca acesti vinzatori de tara sa nu credeti ca asunt un calugar estremist sunt normal care vad amindoua partile si bune si rele.

   
 7. ani

  martie 19, 2010 at 11:29 pm

  Nu pot sa cred….cand eram copil mergeam cu mama la biserica si o vedeam f evlavioasa,statea tot timpul in genunchi si plangea.Eu eram atenta la ea avea tot timpul privirea in jos,facea f multe matanii.avea un coc mare si o basma pe cap se imbraca tot timpul in negru.o intrebam pe mama ce e cu femeia aceia de plange tot timpul iar raspunsul era:se roaga,mama cu lacrimi la DUMNEZEU,o avea pacate multe cine stie…Se ruga saraca de ea ca ii parea rau ca isi tradase credinta intrase probabil de atunci in biserica KGB,cine stie?!In acea biserica slujea cu credinta parintele Ioan Casapu.Era un preot adevarat!

   
 8. Cristi

  iulie 4, 2012 at 6:38 pm

  din articolul prezentat reiese ca Sf Manastire a fost construita de catre BOR,fiind in cunostinta de cauza tin sa va contrazic BOR reprezentata de catre Mitropolie si SF Manastire Bistrita a contribuit la constructia acestei SF Manastirii doar prin aducerea unui numar de calugari dupa ce totul era definitivat.Adevaratii ctitori sint cei doi pe care ii improscati cu noroi.Referitor la faptul ca erau
  pictati pe peretele bisericii ,in orice biserica orodoxa la intrarea in naos sint pictati ctitorii.bineinteles fara a avea prezenta aureola de sfint,iar acest lucru a fost respectat intru totul.
  Parintele Gherasim am avut sansa sa il cunosc personal si nu l-am auzit niciodata sustinind ca ar fi Iisus Hristos, ci dimpotriva certa pe cei care sustineau asa ceva,iar ca viata duhovniceasca as dori sa am macar o farima din bogatia sa spirituala,ar trebui sa verificati multimea de oameni care l-au cautat in nevoi si suferinte.In timpul vietii a fost prigonit ,acum a plecat dintre noi si tot nu-l lasam sa se odihneasca in pace.Ma rog Bunului Dumnezeu sa-l odihneasca pe bunul parinte care o viata intreaga a plins la Maica Domnului pentru ale lui greseli dar mai ales pentru ale noastre cu care il impovaram mereu.Eu nu l-am vazut
  pe acest parinte lipsind vreodata de la o sfinta slujba si mai ales de la o sfinta Liturghie.la care slujea plin de har,rugindu-se pentru fiecare dintre noi.Voi cei care ati scris acest articol poate o sa aflati odata ca acest simplu parinte s-a rugat si pentru voi in timp ce va vedea-ti de vietile voastre.
  Ce ma uimeste nu e faptul ca IP Casian al Galatului a dus si duce o lupta mirsava asupra acestui parinte ,atita a inteles intr-o viata de calugar si de episcop,ci faptul ca oameni de profesie jurnalisti
  isi fac profesia intr-o maniera deplorabila.
  De fapt cel mai usor in aceasta tara e de a murdari si a defaima pe cei din jor fara macar sa avem minimul bun simt sa verificam subiectul sau persoana despre care vorbim.
  Nu am pretentia sa fiu crezut ,mi-am exprimat doar sentimentul care mi l-a trezit citirea acestui articol care musteste de ignoranta si rautate.
  Referitor la Dogaru si acel Ioan acestia doi bat cimpii cu gratie referitor la credinta,dar Parintele Gherasim nu a avut nici o afinitate cu ei,pe ultimul nici nu l-a cunoscut.Dar intotdeauna linga pomul imbelsugat se aduna si gaitele infometate de vanitate.
  Voi cei de la ZIUA care va lauda-ti cu o asemenea ,,bomba” jurnalistica inseamna ca v-ati ratat cariera.

   
  • Adorno Edmundo

   mai 23, 2013 at 12:50 pm

   Ai dreptate Cristi,ma bucur sa stiu ca mai sant oameni drepti pe lumea asta,cat despre Popii de acuma ,este dezastru.Au o foame de Bani si destrabalare ce nu s-a vazut niciodata.Sant oare „credinciosii” astia lichelele care spuneau ca nu exista Dumnezeu ,care se tarasc in genunchi si ling mainile popilor,cei de pe vremea cand erau securisti? Poate nu stii tu cate am vazut eu prin manastirile noastre,calugarii au cuibusoare de nebunii cu „surorile lor „calugaritele,si trai pe vatrai ,lasa „credinciosii „sa creada ca ele si ei se vor ruga pentru ei!Am fost la manastirea Putna,si am vazut cum oamenii dadeau bani si bilete pentru necazurile lor,iar ei aruncau banii intru-un sertar si hartiileintr-un sac .Am intrebat fratii de acolo ,cand vor citi biletele,si cum vor selectiona din sacul de plastic murdar biletele.A spus ca au popa „special” care se ocupa de ele chir daca s-au murdarit.!Apoi a venit un alt calugar a scos din buzunar o mana de bancnote de cate o suta de mii,(asa era atunci) i-a dat celui care arunca biletele in sacul murdar,,ala l-a intrebat cat a facut ?Asta a spus 2 milioane,bancnotele erau mototolite cand le-a scos din buzunarul rasei,iar cel de la sacul cu bilele si sertarul cu bani, i-a dat in loc 4 bancnote de cinci sute de mii.Nu mai au voie sa miste nimeni de ei!Asa este Cristi, Te las cu bine si sanatatea sa te insoteasca pe unde mergi.
   Edmundo

    
 9. Gaspar

  ianuarie 1, 2013 at 11:58 am

  Adevarul adevarat este relatat in ultimul comentariu a lui Cristi .Dumnezeu aiba mila de toti.

   
 10. stefan

  mai 27, 2013 at 4:47 pm

  Tot ceea ce vine de la est (ucrainieni, rusi, musulmani) sunt dusmanii nostri.

   
 11. mihaita

  noiembrie 25, 2013 at 8:21 pm

  La numai 56 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte.el duce lipsa de lemne ptr foc, si alimente,, Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 56 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe
  zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu
  POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare , medicamente,si lemne ptr foc, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu,acuma in postul craciunului, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui,
  casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania,sau prin westernunion. tel 0040761887298 Sa aveti sarbatori frumoase 2014 cu multa bucurie.va rog sa nu ma uitati ,,DUMNEZEU SA FIE CU DV CU TOTI,,DOAMNE AJUTA. A-R

   
 12. masajanticelulitic.info

  martie 12, 2014 at 4:09 pm

  Salutare tuturor! Felicitari pentru informatiile impartasite, foarte utile.Puteti citi si aici multe informatii
  urile despre celulita,masaj anticelulitic si tratamente
  corporale de ultima generatie O zi frumoasa tuturor!

   
 13. http://www.masajanticelulitic.info

  martie 12, 2014 at 4:10 pm

  Salutare tuturor! Felicitari pentru informatiile impartasite,
  foarte utile.Puteti citi si aici multe informatii urile despre celulita,masaj anticelulitic si tratamente
  corporale de ultima generatie O zi frumoasa tuturor!

   
 14. masaj anticelulitic

  martie 12, 2014 at 4:11 pm

  Salutare tuturor! Felicitari pentru informatiile impartasite, foarte utile.Puteti citi si aici multe informatii urile despre celulita,masaj anticelulitic si tratamente
  corporale de ultima generatie O zi frumoasa tuturor!

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: