RSS

„Sburatorul”- LEVITATIA. Wouter Bijdendijk (Ramana) la Casa Alba.

25 Oct

SBURATORUL …

LEVITATIA. Wouter Bijdendijk (Ramana) la Casa Alba.

Dupa ce am citit ultimele vesti de pe blogurile unor colegi pe care le mai vizitez, m-am interesat si de aceasta stire cu acest magician, nu pentru ca ar fi singurul de acest gen care face asta, ci pentru ca … e la fel ca ceilalti ce leviteaza. Banal! Insa mai mult decat Banal.

Enjoy! *(rozul e culoarea sacra a brahmanilor) (:{)

sursa Youtube> http://www.youtube.com/watch?v=9OvVltLwkLQ

sursa

Există oameni (precum vrăjitorii, magii, satanistii) care au ajuns la o asemenea pervertire a mintii încât urmăresc în mod expres ca demonii să intre în ei. De aceea, îl invocă regulat si explicit pe Diavol, invitându-1 stăruitor să intre si să le ia în stăpânire sufletul. Ei fac aceasta în dorinta de a dobândi putere asupra oamenilor sau de a accede la un statut care să le asigure celebritatea. Cu alte cuvinte, sunt motivati de patimile iubirii de stăpânire, slavei desarte, trufiei.

Asadar, Diavolul îl transformă într-un simplu instrument pe omul asupra căruia îsi exercită stăpânirea. Ii transmite viclenia sa demonică si o parte din capacitătile pe care el, ca entitate spirituală, le are prin fire. Demonizatilor li se întâmplă frecvent să-si schimbe radical trăsăturile fetei, să vorbească folosindu-se de cele mai diverse si mai stranii voci, să leviteze, să intuiască evenimente viitoare, să cunoască faptele săvârsite în trecut de oameni pe care îi întâlnesc pentru prima oară, să comunice telepatic, să miste diverse obiecte de la distantă, să provoace catastrofe naturale, s.a.m.d.

Insă Diavolul este legat de către Hristos si nu poate lucra răul decât într-o mică măsură. Părintele Paisie îmi spunea: „Cel mai mic dintre demoni are atâta putere încât ar putea distruge într-o clipită întreg pământul, dar nu îngăduie Dumnezeu“…
Satana se străduieste să însele inclusiv prin aparenta de înger al lui Dumnezeu; tot astfel si gurusii încearcă să se disimuleze sub aparenta sfinteniei, cu ajutorul puterilor demonice. Efortul lor de a însela se poate dovedi eficient până când omul ajunge să-L cunoască pe Hristos în Duhul Sfânt.

(capitolul BĂTRÂNUL STRĂLUCESTE al cartii Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie [Aghioritul] sursa )

Acesta este doar o mica marturie a parintilor Bisericii despre vrajmas si lucrarea acestuia prin slugile lui. Marturii de la parinti referitoare la levitatie sunt numeroase, insa am luat acest extras considerand ca parintele Paisie este un parinte contemporan noua, iar cel care marturiseste despre aceste lucruri in aceasta carte a avut si el de-a face cu astfel de experiente.

LEVITÁŢIE s. f. 1. capacitate atribuită ocultiştilor, fachirilor etc. de a ridica diverse corpuri sau a se ridica ei înşişi de la pământ prin puterea voinţei. 2. ~ magnetică = anulare a gravitaţiei prin acţiunea unui câmp magnetic asupra unui corp străbătut de un curent electric. (< fr. lévitation) sursa

Ma marturisesc ca tocmai ce citeam acele bloguri, adica cand am gasit aceasta stire despre fapta acestui ‘magician’- vrajitor- ascultam Cantarile Invierii de catre grupul Nectarie Protopsaltul…

Curios cum sunt, am intrat si pe site-ul acestui ‘magician’ adica aici si am vazut si celalate ‘performante’ ale acestui ‘magician’, cat si conceptia lui de viata.

Mi se nasc cateva ganduri, dupa ce am citit si vazut aceste lucruri, poate si voua la fel:

1. care e scopul acestei levitari? Mi-aduc aminte odata ca cineva a intrebat pe o maica catolica, de fapt era sora de manastire, despre levitatie, iar ea prinsa in ascultarile manastirii si ca sa-i raspunda si celui ce a intrebat si sa nu se supere acela ca nu are ea timp si de el si de interviul lui, ii raspunde scurt impacandu-l si demontand, prin viata ei de zi cu zi, minciuna acestor ‘numere artistice’> eu nu stiu ce-i aia levitatie. Ca se ridica de pe pamant, plutind? Apai, eu nu am timp d-astea, eu trebuie sa ajut pe maici la bucatarie si la celalate ascultari… Da de ce ii vine sa leviteze? nu are altceva mai bun a face?…

2. de ce levitatie? pai ca sa Sboare… daca s-ar fii facut invisibil nu s-ar mai ‘uimi’ americanii, asa ca nici chestiile de fachir (cu focul) nu prea mai tin, doar cea cu ‘sburatul’ si … poate … teleportatul. Pe asta inca nu a incercat-o. Dar nici asta din urma, pentru ca oamenii l-ar vedea disparand si … gata. Apoi reaparand, oamenii l-ar considera… o naluca, un duh (necurat) … si astfel toata vraja asta si-ar pierde farmecul… adica s-ar desconspira faptasul si realizatorul acesteia. adica dl Ramana si dl. Satana. Chiar rimeaza.

3. singur sau fara el … sau impreuna cu el. Adica ori el singur a realizat ceea ce a realizat – imposibil. De ce? Pai daca se pune doar problema concentrarii adanci, a meditatiei, atunci nu doar brahmanii ar fii cei care leviteaza. Un pricipiu anuleaza pe altul. Daca e opera duhurilor necurate, adica Satan si cu ai lui, lucrarea lui Ramana este doar teatrala, adica participand … pentru ca are trup si atrage oamenii. Ii uimeste. Daca diavolul s-ar arata facand asta sau infatisandu-se ca avand trup, ca la ispitiri, apoi se va intampla ca sa cunoasca oamenii ca a fost diavol, si ca nu e doar un rau imaginar cum isi imaginau si isi imagineaza, ci e persoana… adica fiinta vie, duh… pentru ca ispitirile sunt ingaduite ca sa te incerce nu sa uimeasca. Adica ori cazi ori biruiesti, nu doar te uimesti. 3- adica fiecare vine cu puterea lui, Satana il ridica, el se fagaduieste ca-i va sluji lui – lui Satana – adica i se face rob, adica ii da trupul si impreuna cu acesta si sufletul, ca sa poata Satan lucra prin trupul lui. Asta e si conceptia parintilor Bisericii despre aceste vraji. adica o conlucrarea a trupescului care are vointa libera de a alege, adica omul, cu Duhul/duhul, care are puterea de a savarsi ‘aceasta minune’.

4. ceea ce afirma acest magician … sa-i faca pe oameni sa se mire, si ca e este o arta/stiinta. Referitor la acest lucru tocmai vorbeam cu cineva (M.P.) de pe messenger, i-am aratat clipul, si mi-a dat reactia …„Mie din prima numi placu clipul – si nu pt ca sunt teolog – ci pt ca … nu te odihneste … iti hraneste creierul … nu si sufletul/ e asa de simplu totul si de minunat … imi paru atat de complicat tipul … si ce ochi avea … cata stapanire de sine- asta vizavi de lepadarea de sine … sii ii erau ochii goi, foarte goi … singur … a reusit SINGUR sa se ridice de la pamant … oare de ce? ca oricum ajunge in pamant? … sa demonstreze ca „…realitatea nu e ceea ce pare?”… hm „. apoi mi-a trimis link-ul de la filmuletul de mai jos. Tot cu Invierea …

„Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui. „(Mt. 24, 11-13)

sursa Youtube> http://www.youtube.com/watch?v=JJObxDRTeBw

Anunțuri
 
5 comentarii

Scris de pe Octombrie 25, 2007 în diverse, stiinta, Vesti, Videos

 

5 răspunsuri la „„Sburatorul”- LEVITATIA. Wouter Bijdendijk (Ramana) la Casa Alba.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: