RSS

Ce vraji a mai facut… satan! (Un caz recent de posedare din America).

15 iun.

Ce vraji a mai facut… satan!

(Un caz recent de posedare din America).

Daca nu stiati ca diavolii pot face pe oameni sa vorbeasca in limbi felurite, iata ca puteti citi acum ca o pot face. Printre multe alte ‘ghidusii’ ale lui se numara si levitatia (click!), stiinta despre anumite lucruri savarsite anterior (nu in viitor) sau in alt colt al lumii, diverse ‘numere de magie’ precum a sectiona un trup in doua si cele doua parti ale lui sa se poata misca ca si cum nu ar avea nimic, diverse disparitii (teleportari) etc. – toate acestea fiind savarsite de diavol si nu de posedat. Vorbitul in limbi felurite este o alta viclenie de-a lui, caci Satan incearca in tot felul sa se aseamane cu Dumnezeu, ca prin aceasta asemanare sa aduca la inselare pre mai multi. Aceasta vicelnie are de-a face si cu sarbatoarea Rusaliilor (Pogorarea Duhului Sfant la Cincizecime peste Apostoli si Maica Domnului) si e o incercare de imitare a ei.

Cazul prezentat mai jos este unul recent si este clasat de psihologii americani drept un ‘caz tipic de posedare’ ce are dovezi clare si indestructibile. Pronia dumnezeiasca face ca acest caz sa apara la noi in Romania ca stire, tocmai cand praznuim Rusaliile, pentru ca sa puteti face usor diferenta intre ce e Duh si ce diavol, ce e sfant si ce spurcat. Astfel ca pentru cei ce inca nu cred in existenta acestui ‘duh rau’, dovada o pot avea mai jos.

possession

„Julia”, posedata care levitează

Vladimir Balaban

15.iun.2008

O femeie din Statele Unite ale Americii a stat în aer vreme de 30 de minute, în faţa unor psihiatri şi preoţi.

O americancă pare să fi fost posedată la modul autentic în faţa unei audienţe alcătuite preponderent din clerici, dar şi din sceptici, demonstrând totodată puteri paranormale – levitaţie, psihokinezie şi vorbire coerentă în limbi străine pe care nu avea cum să le cunoască. Femeia, identificată doar cu prenumele Julia, era de multă vreme implicată în activităţile unor grupuri de satanişti, precizează World Net Daily.

Ea a fost observată de o echipă de preoţi, psihiatri şi mai mulţi diaconi, din care câţiva cu pregătire medicală. În faţa acestora, femeia a levitat la o distanţă de 15 centimetri deasupra solului, vreme de 30 de minute, în timp ce obiectele din camera în care se afla au început să se deplaseze singure.

Ameninţa, tachina şi jignea

Cazul a fost documentat de dr. Richard E. Gallagher, profesor de psihiatrie clinică la New York Medical College, în ediţia din luna februarie a publicaţiei „New Oxford Review”. „În mod periodic, în prezenţa noastră, Julia a intrat în stare de transă de o natură recurentă”, scrie Gallagher.

„Indivizii care suferă de tulburări mintale obişnuiesc să «disocieze», dar transele Juliei au fost însoţite de un fenomen aparte: din gura ei au ieşit numeroase ameninţări, tachinări şi jigniri cu tente scatologice, fraze precum «Las-o în pace, idiotule», «E a noastră», «Pleacă, preot imbecil» sau doar «Pleacă». Tonurile pe care erau rostite aceste fraze difereau substanţial şi clar de cel al Juliei în stare conştientă, fiind uneori gutural şi aproape masculin, iar alteori foarte ascuţit. Majoritatea spuselor sale din timpul acestor transe sau din cursul tentativelor de exorcizare denotau un dispreţ profund faţă de obiecte sau idei sacre ori religioase”, continuă psihiatrul. După ieşirea din transe, Julia nu-şi amintea nimic din ce vorbise sau făcuse în timpul acestora, menţionează el.

Cunoaşte lucruri pe care n-ar trebui să le ştie

Uneori, povesteşte Gallagher obiectele din cameră zburau de pe rafturi sau mese, un fenomen rar cunoscut parapsihologilor sub numele de psihokinezie. Alteori, Julia demonstra că are cunoştinţe despre fapte şi situaţii dincolo de puterea ei naturală de cunoaştere. În repetate rânduri ea a dat informaţii despre rudele, alcătuirea familiei, decese şi boli de familie pentru mai mulţi membri ai echipei noastre.

„Spre exemplu, ea a descris personalitatea şi maniera precisă a decesului (respectiv tipul exact de cancer) unei rude a unui membru al echipei. În alt rând, ea a descris comportamentul unor animale aflate foarte departe de posibilităţile ei de observare.”


ARGUMENTE


Un caz „mai degrabă convingător”

„Ulterior, Julia a solicitat să fie supusă unui ritual de exorcizare romanocatolic, în cursul căruia a început să vorbească pe mai multe voci simultan. Grupul a apreciat ca imposibilă reproducerea unora dintre acestea de către oameni. La un moment dat, vocile au început să vorbească în mai multe limbi străine, preponderent în latină şi spaniolă, în condiţiile în care Julia cunoştea exclusiv limba engleză”, mai scrie Gallagher. Scopul declarat al psihiatrului american este să „documenteze un caz contemporan, inechivoc, de posedare demonică”. El argumentează că până şi cele mai sceptice personalităţi ar găsi cazul Juliei „mai degrabă convingător”.

sursa> http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/807939/Julia-posedata-care-leviteaza/

foto> http://www.unexplained-mysteries.com/viewnews.php?id=121453

Reclame
 
20 comentarii

Scris de pe iunie 15, 2008 în articole, citadela, diverse, Fara categorie

 

Etichete: , , , , , , ,

20 de răspunsuri la „Ce vraji a mai facut… satan! (Un caz recent de posedare din America).

 1. Andrei

  iunie 19, 2008 at 12:36 pm

  De ce foarte putini oameni stiu de asta? Este credibil dar nimeni nu stie sau cel putin asa mi se pare

   
 2. loreleienrose

  iunie 19, 2008 at 12:54 pm

  ma sperie de moarte treaba asta. aseara am mutat de pe un post ce prezenta un documentar asemenea. insa, ea facea parte dintr-un grup de satanisti… pana la urma cum ajunge satan in sufletul si trupul omului? doar daca acesta ii permite, nu?

   
 3. bătăiosu

  iunie 21, 2008 at 7:07 am

  loreleienrose,
  nu neaparat! Posedarea poate avea cauze multiple, iar una dintre ele este faptul ca urcusul sufletului catre Dumnezeu deranjaza duhurile necurate, care-l ataca pe bietul om ce indrazneste sa scape de sub puterea lor. Nu poate exista despamantenire, induhovnicire, fara lupta directa cu duhurile necurate! Citeste-mi Marturiile pentru a citi depre intalnirea cu astfel de duhuri si despre un caz personal de posedare demonica: http://bataiosu.wordpress.com/marturii/

   
 4. Alin

  septembrie 26, 2008 at 8:32 pm

  Our Jesus Father is powerfull! My Father has all the power! He knows any thing and Jesus will return on the grownd. We preach the goodspel which will destroy angels of hell. Jesus was in hades and He preached the goodspell there. for people of God which dead without knows the goodspell. Jesus returned in uranos with Moses Elijas and all the saints which belived in Him.All world knows that Jesus was crucified on the Golgota. Jesus is alive! Maranatha!

   
 5. Ager Mikel

  octombrie 13, 2008 at 4:32 pm

  Oau ce super e! Pacat ca aceasta femeie exorcizata a vut reacti negative la acest ritual!,,cursul tentativelor de exorcizare denotau un dispreţ profund faţă de obiecte sau idei sacre ori religioase”, continuă psihiatrul. După ieşirea din transe, Julia nu-şi amintea nimic din ce vorbise sau făcuse în timpul acestora, menţionează el.” Dar invatatura crestina ne invata ca omul este suflet si trup eee problema este ca daca ne vom pierde sufletul vom pierde totul deci adevarata identitate a noastra este sufletul restul trupul sunt doar daruri daruite de Dzeiasca Treime un in fiinta.Intrebarea este daca suntem in mijlocul unui cutremur suntem in casa si se darama totul peste noi oare de ce nu putem sa ne detasam de lucrarea aceasta(inchisoarea aceasta )..adica de legatura trupului cu sufletul si mai rau ca nu imi recunosc sufletul meu ….adica legatura trupului cu sufletul meu este atat de puternca incat nu recunosc sufletul(adevarata identitate) Deci eu ma exprim prin trup dar nu ma recunosc in asa fel incat sa ma pot detasa de trup ….. Legat de acest caz probabil aceasta femeie este in cautarea puteri dar in acelasi timp dorinta de a stapani sau poate dorinta de realiza lucruri pe care un om obisnuit nu le poate obtine….sau poate a facut multe greseli in viata ei incat a simtit nevoia copilareasca ca cineva sa o aprecieze sa-i spuna bravo(exact cum un parinte ii spune cuvinte frumoase uniu copil care a realizat ceva placut….A luat nota 10 la mate)…ar mai fi nevoia de iubire Va multumesc pt atentia acordata Ovidiu

   
 6. roxana vladulescu

  noiembrie 1, 2008 at 8:23 pm

  Ar trebui ca toata lumea sa creada ca acesta nu este singurul caz de persoane demonizate sau posedate de satana intradevar este greu de crezut dar real .Au fost pubilcate asemenae cazuri si in romania la stiri si va zic eu ca ti se ridica parul in cap doar sa vezi la televizor darmai sa fil la loculu cu fapta,defat persoanele care nu au nici o treaba cu dumnezeu nici nu au ce sa caute in asemenea lucuri cu asemenea cazuri.HAIDETI SA IL INVOCAM PE DUMEZEU ORI DE CATE ORI NE SINMTIM CIUDAT SI SG SA NU NE PIERDEM INCREDERA PENTRU CA EL NU NE LASA LA GREU DU

   
 7. ALEX

  decembrie 23, 2008 at 5:43 pm

  SI EU AM TRECUT PRIN ASTA. DAR NU AM MAI SPUS LA NIMENI NU AM FACUT ATATA ZARVA ….AM VB CU DIAVOLU SA MA LASE IN PACE. M-A CHNUI 2 LUNI ERAM MIC ,IMI ERA FRICA . NU CRED CA VREIT SA VIL DESCRIU. IMI SPUNEA CA IMI OMOARA FAMILIA DACA SCOT VREUN CUVANT. MA PUNEA SA UCID ANIMALE, SA II DUC SANGE NOAPTEA IN GRADINA.PARCA ERAM HIPNOTIZAT.
  MA PUNEA SA ARD ICOANE SA NU MAI TIN USTUROI IN CASA SI MULTE ALTE LUCRURI RELE. ESTE UN DEMON .O SA RAMAN CU SECHELE PE VIATA NICI ACUM DUPA 8 ANI NU MI-L POT SCOATE DIN MINTII CUM ARATA. CREDE-TI IN DUMNEZERU FITI BUNI SA VA MANTUITI EU DE ATUNCI NU A EXISTAT ZII FARA SA MA INCHIN GANDINDU-MA LA DIAVOL CE MI SE ARATA. AJUTA-NE DOAMNE………………….

   
 8. Nelu

  mai 10, 2009 at 11:56 pm

  Prezenta diavolului este intradevar ingrozitoare si infricosatoare.Prin puterile noastre nu putem lupta ,sa nu uitam ca este un inger cazut care a indraznit sa se revolte impotriva Dumnezeului care a creeat cerurile si pamantul,cu toata ostirea lor.Este o fiinta supranaturala,prea puternic pentru noi, dar multumiri sa aducem lui Dumnezeu ca nu suntem lasa-ti fara sprijin si ajutor in aceasta lupta. Satana a fost infrant la cruce in persoana Domnului Isus fiul lui Dumnezeu. Omenirea are un mantuitor care si-a dat viata pentru noi.Este viu la dreapta lui Dumnezeu si se va intoarce dupa promisiunea Sa. Diavovul si ingerii rai vor fi nimiciti pentru totdeauna.Pamantul va fi curatit prin foc. Nimic intinat nu va mai fi, si toti aceea care cred,si cauta sa implineasca voia lui Dumnezeu vor fi mantuiti.Va recomand biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu. Ave-ti incredere in Dumnezeu,satana este un invins.Nu suntem lasa-ti fara ajutor in fata acestor ingeri rai.Cere-ti protectia lui Dumnezeu,si nu uitati ca bratul Sau puternic este intins si gata sa ajute pe toti aceea care il iubesc si cred. Ioan 3,16.

   
 9. iulik_eu86

  septembrie 22, 2009 at 7:39 pm

  prosti si baliverne ce tot spuneti voi pe acolo e numai vrajeala de doi bani …..daca un om siar folosi tot creierul sar ajunge chiar si la teleportare asa ca ce atat gargara pt faptu ca leviteaza sau muta obiecte

   
 10. alex

  ianuarie 16, 2010 at 10:47 am

  mai…terminati cu prostiile…de ce puneti totul pe seama lui Satan?…
  1.dc apare doar aici articolul?
  2.dc nu s-o vorbit nimic la TV.?
  3.dc vreti sa-L puneti pe satan intr-o lumina proasta?
  mai eu sunt satanist traditional…nu am treaba q biserica…si cred in dreptul fiecaruia de asi alege religia….dar voi….tot ce se intampla…..Satan o face…mai nu doar demonii poseda…ci si spiritele celor morti…asa k va rog lasati-o mai usor cu acuzatile…

   
 11. alex

  ianuarie 16, 2010 at 10:49 am

  P.S.
  sunt total de acord q iulik_eu86…:D

   
 12. soarele_negru

  aprilie 19, 2010 at 4:01 pm

  wow….mi se pare super…dar imi pare rau pt aceasta femeie…eu inka kaut despre aceste lucruri kiar o sa sune nebunesc dar vreau sa fiu in legatura ku satan…sa-i simt puterea…si sa pot vb ku el…:):D:D
  stiu o sa ma credeti nebun…

   
  • dancamen

   aprilie 20, 2010 at 8:13 am

   Nu te-as sfatui sa faci aceasta, sa stai in legatura cu satana, nici sa-i simti puterea, nici sa vorbesti cu el. De ce sa nu faci acest lucru cu Dumnezeu, sa stai in legatura cu Hristos, sa simti adevarata puterea a Domnului, sa vorbesti prin rugaciune cu El?… probabil e mai „greu” de realizat acest lucru, si poate nu e asa de „cool”.
   Joaca-te cu „focul” si ai sa vezi ca te arzi! … iar focul acesta nu e decat iadul vesnic…

   dan.camen.

    
  • thor

   ianuarie 8, 2012 at 4:44 pm

   crede-ma ca nu ai vrea.

    
 13. alexandrutza

  aprilie 8, 2011 at 12:16 pm

  deci…daca Dumnezeu exista cine la creat?la fel si cu Satana…eu nu cred in asha ceva…sunt abureli fiecare inventeaza poveste vielutzi lui….avetzi o viatza si traitio pe asta de pe pamant cum o fi ea buna sau rea..dar daca stam sa ne gandim..totzi pacatuim,nui om sa nu pacatuiasca,deja cand teai nascut ai 7 pacate…si dupa pacatele care le ai normal ca mergi la Satana ptr ca toti suntem pacatosi si asha nu va ajunge nimeni in Rai,Iadul e pentru torzi pacatosi…daca chiar ar exista Satana ar incerca sa ne distruga sa na faca sclavi lui nu sa ne iau prin ganduri si Dumnezeu daca ar exista cu puterea lui buna lar invinge e Satana si ar fi Raiul pe pamant…aste sunt tampeni..

   
 14. alexandrutza

  aprilie 8, 2011 at 12:17 pm

  mda…

   
 15. vulturul

  decembrie 8, 2014 at 3:36 pm

  DUMNEZEU NU ARE UN INCEPUT AL ZILELOR SI NICI SFARSIT poti zice despre om ca are un inceput,despre cer despre pamant despre tari despre mari despre animale despre univers despre:soare,stele luna etc. dar NU POTI ZICE ASTA DESPRE , DUMNEZEU. DUMNEZEU ERA MAI INAINTE DE TOATE SI EL A FACUT TOATE,GANDESTETE CU MINTEA TA LA TOT CE ESTE SI NU ERA, VEI AJUNGE LA DUMNEZEU CARE ERA ESTE SI V-A FI.AMIN.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: