RSS

Pentru Valentina

12 aug.

Premiul Brillante Webmws 2008 oferit de Valentina.

(Un coltisor de Rai – Blogspot)


„Este dedicat blogurilor si site-urilor care stralucesc prin tema pe care o expun, cat si prin design… Acestea sunt ‘regulile’:
– Cand se primeste premiul, trebuie scris un post, cu poza premiului si scrieti numele persoanei si link catre blogul de la care ati primit premiul.
– Alegeti un minim de 7 bloguri ( mai multe sau mai putine), scrieti numele si link catre acel blog.
– Anuntati ca ati dat premiul “Brillante weblog”.


Ca semn al aprecierii mele dau aceste premii mai departe urmatoarelor persoane:
Irina
Cami
Dan Camen
Ramona
Cristiana
Raluca
matuska Eufemia


Cu mult drag,
Elena-Valentina!”

Pentru Valentina

Ca sa ma conformez si eu cat-de-cat regulilor jocului, acum ca ‘sunt in top 7’, am sa adresez si eu cateva cuvinte de multumire Valentinei, pe care o cunosc bine, expunand mai jos textul comment-ului trimis de mine cu ocazia intocmirii acestui top.

Doamne, ajuta!

Valentina,

E frumos gestul pe care l-ai facut, de a lega intr-un fel sau altul, ca intr-un buchet virtual, bloguri cu continut de spiritualitate ortodoxa, creatie a unor persoane care simt nevoia hristica de a impartasi si celorlalti bucuria lor de zi cu zi.

Nadajduiesc ca activitatea pe care o ai pe net sa fie incununata si de frumoase realizari in planul familial, dorindu-ti a-ti ura si pe aceasta cale, traditionala urare> Casa de piatra… si copii de BCA! :D

Multumesc, in ultimul rand, si de plasarea in top pe care mi-ai facut-o, cu toate ca numai de topuri mai aveam eu nevoie…

Cu respect si plecaciune pentru o viitoare sotie,
dan.camen.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe august 12, 2008 în Fara categorie

 

Etichete: , ,

Lasă un comentariu