RSS

America: Freedom to Fascism / America de la libertate la fascism

12 ian.

America: Freedom to Fascism /

America de la libertate la fascism

„America: Freedom to Fascism este un documentar realizat de Aaron Russo, in care se incearca aflarea adevarului intr-un mod obiectiv despre bancile private si sistemul de taxe la nivelul populatiei de rand. Prin interviuri costisitoare cu experti si autoritati, regizorul scoate la iveala faptul uimitor ca Guvernul Federal si bancile ii prostesc pe americanii de rand, punandu-i sa plateasca taxe si impozite care ajung in buzunarele celor bogati. Acesta nu este un documentar bazat pe opinii, banuieli sau comentarii din presa.

Este un documentar real, cu un scop, acela de a instiinta fiecare salariat despre banci, taxe, cum a inceput totul si unde se duc banii. In 1913, America era o tara libera. Apoi, o clica de bancheri a atins telul inaintasilor lor. America n-a mai fost aceeasi, si in curand lumea nu va mai fi aceeasi. Cine face banii, face regulile! Cine conduce in realitate guvernul SUA? Va invitam sa urmariti varianta finala a documentarului semnat de Aaron Russo, America: Freedom To Fascism. Regizorul a ascultat opiniile si reactiile primite dupa lansarea filmului si a decis incarcarea acestuia pe serverele Google Video, pentru a fi vizionat de cat mai multa lume.

In doar 10 zile, documentarul a fost deja urmarit de circa 141.000 de ori! Dorinta lui Russo a fost ca americanii sa se trezeasca la realitate – pentru a nu cadea definitiv prada fortelor care incearca sa-si supuna intreaga umanitate. Principalul scop al documentarului se poate rezuma in cateva cuvinte simple: SHUT DOWN THE FEDERAL RESERVE SYSTEM! (INCHIDETI SISTEMUL FEDERAL DE REZERVE! – institutia care tine loc de „banca centrala” a SUA, pentru amanunte vezi serialul Creatura de la Jekyll Island de Edward G. Griffin) Pentru detalii despre film, abonare la buletine etc. vizitati http://www.freedomtofascism.com”

Puteti descarca  filmul de AICI

1:37:51 h (97, 51′)

Astept opiniile voastre in legatura

cu subiectul dezbatut in film. (dan.camen.)

 
6 comentarii

Scris de pe ianuarie 12, 2009 în citadela, Videos

 

Etichete: , , , , , , , , , , ,

6 răspunsuri la „America: Freedom to Fascism / America de la libertate la fascism

 1. saccsiv

  ianuarie 12, 2009 at 12:12 pm

  Minutul 38

  Fostul Commissioner IRS ( 1965 – 1969 ) , Sheldon Cohen , ii spune lui Aaron in Yiddish ( limba evreilor ashkenaz ) “ Nimic nu te va ajuta “

  Commissioner of Internal Revenue ( sau IRS Commissioner ) este seful Internal Revenue Service (IRS) ce se ocupa cu colectarea taxelor , ati vazut la ce mod .

  Inca de la inceputul filmului se vorbeste despre 16th Amendment . Se cuvine sa facem o scurta incursiune in istorie :
  William Howard Taft
  William Howard Taft ( 1857 – 1930 ) , fost presedinte SUA ( 1909 – 1913 ) , fiul lui Alphonso Taft , mason , membru Bohemian Grove , Skull and Bones , Psi Upsilon , Acacia Fraternity , Theta Nu Epsilon .
  In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich ( mason ) . Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare ( 1913 ) . Este foarte important , caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve .
  Nelson W. Aldrich
  Nelson Wilmarth Aldrich ( 1841 – 1915 ) , politician si bancher . Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg .
  Vizionarul Federal Reserve Act . Dupa criza artificiala din 1907 , “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
  Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .
  Foarte activ mason . Fiica sa , Abby Aldrich , este mama lui David Rockefeller .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-21/598863/Aaron-Russo-%3A-%E2%80%9E-AMERICA-%3A-FROM-FREEDOM-TO-FASCISM-%E2%80%9C–subtitrare-in-limba-romana-si-completari-foarte-necesare.html

   
 2. saccsiv

  ianuarie 14, 2009 at 11:00 pm

  APEL LA NESUPUNERE: refuzati noile pasapoarte, buletine, acte de identitate, carnete de sofer. Cuvant al Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/14/apel-la-nesupunere-refuzati-noile-pasapoarte-buletine-acte-de-identitate-carnete-de-sofer-cuvant-al-parintelui-iustin-parvu-catre-poporul-ortodox-este-vremea-muceniciei-luptati-pana-la-capat-n/

   
 3. anonim

  ianuarie 30, 2009 at 11:20 pm

  Am incercat sa-l descarc si apoi sa-l vizualizez si nu merge. La fel am incercat si cu http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/supraveghere-a-tuturor-peste-tot_11388.html care are 2 filme excelente, tot pe acceasi tema. De ce nu merge si da un mesaj de eroare?

   
 4. Costica

  februarie 10, 2009 at 2:01 pm

  Mai e si interzisul „zeitgeist”, dar sunt probleme cu toate abordarile de acolo(inclusiv modul de analiza si de privire a credintei) ; Plus ca daca sunteti impotriva acestui sistem , trebuie sa aveti doua lucruri ce si cum pune altceva in loc. Acest sistem a fost impus de oameni puternici pentru a controla . Nu reusesc mereu pentru ca banii nu mai sunt doar la ei (populatia crescinda a facut ca si altii sa adune averi si putere , in alte locuri din lume).Aceasta dezvoltare economica nu se putea face in cazul acoperirii monedei in mineral si rezultatul final e ca ce au risipit cei saraci vor plati toti-lucru care in final, daca nu l-ati vazut pina acum este expresia pura a unui socialism mascat.banii pierduti sunt cei usor cistigati si , daca cei cu bani , chiar daca au mai putini,tot nu vor fi nevoiti sa puna osul la munca, ceilalti, care deja „nu se mai coboara la munca de jos” se redirectioaneaza si incep sa mai tatie din asteptari sipretentii. caci , nu recunoasteti si la noi fenomenul? De ce credeti ca avem atitia birocrati? Ei sunt vecinii noostri care trag cit pot la o bucata alba si dulce de piine , durundui in cort de restul. Si cind s-au inmultit…Ce credeti ca o sa facem noi cu jumataet din populatia activa cu studii superioare ? NIMIC. Vom avea brigadieri si muncitori specialisti cu studii superioare! Ma rog , discutia poate continua cu multe alte aspecte , dar sa dati vina pe aia ca au profitat e cam mult.
  Cu totii suntem de vina ca sistemul fucntioneaza si este un sistem dezvoltat natural (de caracterul omului) si nu artificial (ca cel comunist sau altele ce nu au rezistat)…

   
 5. Tutenes

  august 8, 2009 at 10:54 am

  Pentru toti cei care vor sa se roage Domnului :
  http://acatistier.webs.com/

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: