RSS

Paula Iacob a colaborat cu Securitatea – surse CNSAS

12 mai

AUDIERI - PARCHET - ERBASU

Paula Iacob a colaborat cu Securitatea – surse CNSAS

Hotnews | 11 mai 2009

Avocata Paula Iacob din cadrul Baroului Bucuresti, fost aparator al familiei Ceausescu, a colaborat cu Securitatea, a stabilit CNSAS, potrivit unor surse din Colegiu, citate de Mediafax. Informatia referitoare la posibila sa colaborare cu Securitatea au aparut prima data in Cotidianul, la sfarsitul acestei saptamani.

CNSAS a decis, saptamana trecuta, sa trimita Tribunalului Bucuresti o nota de constatare in acest sens. „Colegiul a decis ca doamna Paula Iacob, verificata in contextul candidaturii sale pentru Parlament in alegerile din toamna trecuta, a colaborat cu Securitatea. Conform legii,  CNSAS va trimite nota de constatare la instanta pentru a fi confirmata”, au afirmat sursele citate.

Paula Iacob: Se incearca atacarea arhiepiscopului Teodosie

Paula Iacob s-a declarat „contrariata” de hotararea CNSAS, sustinand ca nu a dat niciodata vreo nota informativa si nu a semnat niciodata un angajament cu Securitatea. „Din contra, am avut numai probleme cu Securitatea”, a spus Paula Iacob, aratand ca avea „o ruda” care lucra la postul de radio „Europa Libera”. Aceasta si-a amintit totusi ca, in urma cu mai multi ani, a fost vizitata acasa de „cineva de la Securitate”, care i-a pus niste intrebari legate de o calatorie in strainatate din care tocmai se intorsese.

Paula Iacob sustine insa ca a fost vorba de o discutie si ca nu a semnat vreun document. „Asa erau procedurile atunci. Nu mai tin minte numele persoanei care a venit la mine, insa tin minte ca nu am semnat niciun document. Totusi, sunt jurist, as fi tinut minte”, a declarat Iacob. Avocatul a mai spus ca asteapta cu interes procesul in care instanta va fi chemata sa confirme sau sa infirme decizia CNSAS.

Paula Iacob a tinut sa arate ca, dupa opinia sa, decizia CNSAS este o incercare de a lovi nu in persoana sa, ci in arhiepiscopul Teodosie, pe care-l apara in scandalul legat de o posibila luare de mita.

M.M.

sursa>

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5693698-paula-iacob-colaborat-securitatea-surse-cnsas.htm

foto>

http://www.mediafax.ro/politic/paula-iacob-ar-putea-candida-la-alegerile-parlamentare-din-acest-an.html?1687%3B2786324

 
 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: