RSS

Băsescu a primit cadou la schitul Prodromu din Athos un toiag, pentru a conduce în continuare

29 mai

Traian Basescu la Prodromu Athos 4

Băsescu a primit cadou la schitul Prodromu din Athos un toiag,

pentru a conduce în continuare

Gandul | 29 mai

Preşedintele Traian Băsescu este cel de-al doilea şef de stat român – după Emil Constantinescu – care a vizitat Muntele Athos. Însoţit de miniştrii Cristian Diaconescu, Adriean Videanu şi Theodor Paleologu, şeful statului s-a întâlnit joi, în ziua de Înălţare, cu protosul şi cu guvernatorul Athosului şi a participat la trei slujbe – la biserica Protaton, cel mai important lăcaş din capitala Careia, la mânăstirea Marea Lavră, cea mai veche din Athos, întemeiată în 963, şi la schitul românesc Prodromu.

Potrivit protocolului rezervat şefilor de stat, Băsescu a asistat la cele trei Te Deum-uri aşezat pe tron şi a răspuns cuvintelor de bun venit ale stareţilor. Preşedintele a prânzit la Marea Lavră, iar la schitul Prodromu s-a întâlnit cu călugării români din tot Athosul şi cu românii care muncesc acolo. La schit, şeful statului a primit de la un călugăr un toiag de lemn cu îndemnul de a conduce în continuare.

Elena Udrea a dat acatiste în Salonic în timp ce preşedintele şi ceilalţi oficiali de sex masculin au mers la Muntele Athos, ministrul Turismului – Elena Udrea, a vizitat Biserica Sfântul Dumitru din Salonic. Democrat-liberala s-a închinat la moaştele Sfântului Dumitru, a dat un acatist şi s-a întreţinut cu turiştii români veniţi pentru a vizita lăcaşul.

VIDEO

Capturi

Traian Basescu la Prodromu Athos 1

Traian Basescu la Prodromu Athos 2

Traian Basescu la Prodromu Athos 3

Traian Basescu la Prodromu Athos 5

Traian Basescu la Prodromu Athos 6

sursa>

http://www.gandul.info/politica/basescu-a-primit-cadou-la-schitul-prodromu-din-athos-un-toiag-pentru-a-conduce-in-continuare.html?3928;4463184

Capturi video>

http://videonews.ro/action/viewvideo/14738/Traian-Basescu-in-vizita-la-Muntele-Athos/

 
8 comentarii

Scris de pe mai 29, 2009 în articole, diverse, oameni, Pelerinaje, Vesti

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

8 răspunsuri la „Băsescu a primit cadou la schitul Prodromu din Athos un toiag, pentru a conduce în continuare

 1. elisav45

  mai 30, 2009 at 3:44 pm

  Daca e al doilea Emil Constantinescu nu a mai avut al doilea mandat . Sa intelegem ca si el va pati la fel ? Este un semn divin ?
  Mi-am dat si eu cu parerea .

   
 2. vitan dorel

  septembrie 18, 2009 at 3:57 pm

  in 24 septembrie merg din nou in sfantul munte.Nu este rau ca presedintele Romaniei a fost acolo.Toti marii domnitori ai tarii au sustinut manastirile din Sfantul Munte.
  Recomand tuturor un pelerinaj in ATHOS ,nu ve-ti regreta.

   
 3. ELENA

  mai 4, 2010 at 10:29 am

  rugaciune ;ELENA care se roaga impreuna cu sotul si copii la icoana facatoare de minuni de la manastirea PRODROMU prin preasfintitul parinte PETRONIU TANASE pentru sanatate ,spor in casa ,intelegere ,dezlegare de blesteme ,de farmece ,de vraji si indepartarea tuturor din casa si familia noastra ,INDEPARTAREA RAULUI DE LA NOI DIN CASA NOASTRA SI FAMILIA NOASTRA ,dezlegarea acelei piedici care ne framinta de ceva timp ,scapare din datorii ,aparati de toti vrajmasi stiuti si nestiuti reusita copiilor la examene ,reusita lui ELENA in angajare .AJUA-NE DOAMNE SI SCAPA-NE DE ORICE PRIMEJDIE SI NECAZ.

   
 4. elena

  mai 8, 2010 at 9:14 am

  ELENA CARE SE ROAGA PENTRU DEZLEGARE DE VRAJI SI FARMECE SI STAPINIREA ACELORA CARE TRIMIT RAUL CASEI SI FAMILIEI NOASTRE ,DESCOPERIREA ADEVARULUI ,SCAPARE DIN DATORII RESTANTE

   
 5. elena

  mai 19, 2010 at 8:57 am

  dezlegarea de vraji si farmece si stapinirea acelora ce le trimit .

   
 6. Iovan Liviu

  februarie 24, 2011 at 8:04 pm

  Daca Dumnezeu a vrut sa aiba grija de tara asta si a facut-o prin cei cre il slujesc cu credinta monahii de la muntele Athos atunci a facut cea ce trebuia a ajutat ca Traian Basescu sa fie de 2 ori presedinte al Romaniaei .
  Iar monahul care ia dat toiagul fiei cinstit numele in fata romanilor de pretutindeni si in fata lui dumnezeu fiindca a facuto cu sufletul curat si cu credinta ca toiagul a ajuns pe maini bune

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: