RSS

„Închideţi Vaticanul, un Guantanamo mental!”

05 iul.

[Cat o sa mai rabde pamantul acesta uraciunea sodomitilor? Dar cat o sa mai ingaduie Dumnezeu aceste manifestatii, care sunt din ce in ce mai mari cu fiecare an ce vine si trece? Nu e de mirare daca o sa auzim, in viitorul apropiat, de diferite catastrofe care o sa loveasca fara mila aceste tari care se intrec acum in a-si etala pe strazi uraciunile, „Că se laudă păcătosul cu poftele sufletului lui, iar cel ce face strâmbătate, pe sine se binecuvintează. Întărâtat-a cel păcătos pe Domnul, după mulţimea mâniei lui; nu-L va căuta; nu este Dumnezeu înaintea lui.” (Ps. 9, 23-24). Dupa cum vedeti, Europa se leapada de fundamentul crestin care i-a fost matca, vrand sa acorde in mod ideologic niste „drepturi” unor oameni bolnavi care se comporta ca animalele, chiar mai prejos, fiindca nici macar acelea nu fac ceea ce sodomitii infaptuiesc. Aceasta o spune si Psalmistul, ca „Omul în cinste fiind n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor” (Ps. 48, 12/21). Oare acestia nu l-au auzit pe Sf. Ap. Pavel care spune foarte clar: „Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu” (1 Cor. 6, 10-11).  Un lucru interesant este ca acestia folosesc drept simbol curcubeul, in contrast total cu semnificatia lui originala, fiind adus de Dumnezeu pe pamant ca semn al impacarii, imediat dupa potopul  din timpul lui Noe pentru pacatele oamenilor care se dedusera faptelor rusinii. In contextul actual, pentru acesti oameni „dez-orientati” si irationali,  Vaticanul li se pare un Guantanamo mental… – dan.camen. ]

Mediafax/ 4 iulie 2010

Un milion de persoane au participat sâmbătă la defilările Gay Pride de la Londra şi alte mii de susţinători ai drepturilor homosexualilor au fost prezenţi la Viena, Madrid şi Roma, pentru a cere drepturi egale pentru membrii comunităţilor gay.

În capitala britanică, evenimentul a marcat şi împlinirea a 40 de ani de la înfiinţarea Gay Liberation Front, grupul de presiune care a organizat prima paradă Gay Pride.

Ministrul britanic pentru Egalitate, Lynne Featherstone, a fost prezent la manifestaţie, după ce declarase că ia în considerare posibilitatea de a acorda cuplurilor de acelaşi sex dreptul de a include elemente religioase în ceremoniile de uniune civilă.

Parada a traversat străzile Londrei în ritmuri de muzică tehno, iar în cartierul Soho a fost organizată o petrecere publică.

La Viena, organizatorii Regenbogen Parade au anunţat că aproximativ 100.000 de persoane au participat la cea de-a 15-a ediţie a defilării. Marşul organizat în Austria a avut ca temă principală familia, într-un moment în care comunitatea gay solicită drepturi egale pentru cuplurile gay.

Participanţii la paradă au defilat în centrul oraşului, înainte de a se aduna, în cursul după-amiezii, la Schwarzenbergplatz pentru a asista la un discurs şi apoi la un concert.

În Spania, unde cuplurile gay se pot căsători şi, din iulie 2005, pot adopta şi copii, zeci de mii de persoane s-au adunat la Madrid într-o paradă plasată sub semnul egalităţii pentru transsexuali. „Nu putem tolera ca în secolul XXI persoanele transsexuale să fie considerate încă drept bolnave„, a declarat ministrul spaniol pentru Egalitate, Bibiana Aido.

O paradă de mai mică amploare a avut loc la Roma, unde câteva mii de persoane au defilat purtând pancarte pe care scria „Închideţi Vaticanul, un Guantanamo mental!„.

sursa>

http://www.mediafax.ro/life-inedit/un-milion-de-participanti-la-defilarea-gay-pride-de-la-londra-6490446/

 
3 comentarii

Scris de pe iulie 5, 2010 în articole, citadela, diverse, Homosexualitate

 

Etichete: , ,

3 răspunsuri la „„Închideţi Vaticanul, un Guantanamo mental!”

 1. clujanu

  iulie 5, 2010 at 9:41 am

  sa fie fericiti in durerea lor!

   
 2. cristianas43

  iulie 24, 2010 at 2:54 am

  frate dan
  la Judecata de Apoi,
  separarea finala intre”rai” si „buni” se va face
  NU INTRE indivizi
  ci,
  IN INTERIORUL fiecarui suflet
  rezulta ca,
  fiecare om va fi mantuit
  va fi curatat de raul firii pamantesti
  si va ramane esenta divina
  care va merge in Imparatie
  –––-
  Dumnezeu sa te binecuvanteze cu toti cei dragi ai tai si sa te faca sa devii o binecuvatare
  sora ta intru Christos
  cristiana
  http://www.roportal.ro/discutii/index.php?s=0fb348cc618ad4b81fb4420a2a84db3b&showtopic=4043&pid=52796&mode=threaded&start=#entry52796

   
  • dan.camen.

   iulie 24, 2010 at 3:37 am

   Sora Cristiana,
   nu poti fi si rau si bun in acelasi timp (e un nonsens), astfel incat judecata de apoi sa se faca in interiorul fiecarui suflet.
   Daca toti oamenii sunt mantuiti, atunci pentru ce mai e judecata de apoi? Iarasi, ai o conceptie maniheica si dochetica in privinta trupului, pe care-l vezi ca o inchisoare si ca un rau adus omului, uitand ca acesta este facut din suflet si trup si ca la judecata cele doua elemente trebuie sa fie mantuite, adica omul deplin este mantuit, nu doar acea esenta divina de care amintesti (pentru asta iti recomand sa citesti cu atentie Sf. Grigorie Palama). Daca nu stiai, sufletul este creat, nu este esenta divina sau pre-existent din vecie, ca si cum ar fi desprins din firea dumnezeiasca, pentru asta citeste cu atentie Biblia si Sfintii Parinti. Daca zici „raul firii omenesti” inseamna ca faci firea umana rea, dar Dumnezeu Insusi a zis ca toate cate Le-a creat sunt bune foarte, insa, prin pacatul stramosesc, firea umana s-a pervertit, s-a inrautatit, dar nu intr-atat incat sa nu mai poata fi mantuita, asa cum afirmi.
   Nu mai gandi asa de abstract si dualist, incearca sa fi mai umana, mai ortodoxa!

   dan.camen.

    

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: