RSS

Lady Gaga a fost boicotata de baptisti pentru sustinerea publica a homosexualilor

20 Iul

Un concert Lady Gaga din Missouri, ţintă a protestelor anti-gay

Agerpres/ 20 iulie

Un concert susţinut de Lady Gaga sâmbătă la St. Louis (Missouri) a fost ţinta protestelor unor credincioşi baptişti care au încercat să boicoteze spectacolul printr-o serie de mesaje violente anti-gay, având în vedere susţinerea deschisă pe care Lady Gaga o oferă minorităţilor sexuale, informează starpulse.com.

Protestatarii de la Biserica Baptistă din Westboro s-au postat în faţa locului unde a fost organizat concertul, Scottrade Center, pentru a boicota participarea la spectacolul ce face parte din turneul Monster Ball, pentru că Lady Gaga este o susţinătoare deschisă a drepturilor minorităţilor sexuale.

Vedeta şi-a pus în gardă fanii apelând la Twitter şi le-a solicitat să-i ignore pe protestatari: „Cu riscul de a atrage atenţie nedorită din partea unei organizaţii care răspândeşte ura, aş dori să îi avertizez pe fani cu privire la aceste proteste… Solicitarea mea adresată fanilor, dar şi autorităţilor, este să nu-i bage în seamă pe aceşti protestatari. Nu comunicaţi cu ei, nu încercaţi să ripostaţi în nici un fel. Nu răspundeţi provocărilor. Nu vă irosiţi cuvintele şi sentimentele, indiferent de ceea ce veţi auzi sau veţi vedea. Sunteţi mult mai norocoşi şi mai binecuvântaţi decât aceşti oameni. În inima voastră, spuneţi o rugăciune pentru ei”, le-a cerut vedeta fanilor în mesajul postat pe Twitter.


sursa>

http://www.agerpres.ro/media/index.php/life/item/20592-Un-concert-Lady-Gaga-din-Missouri-tinta-a-protestelor-antigay.html

Anunțuri
 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: