RSS

Inalt cleric iranian: Holocaustul evreilor este o superstitie

05 sept.

Hotnews.ro/ 4 septembrie 2010

Un inalt cleric iranian a afirmat sambata ca Holocaustul evreilor in al Doilea Razboi Mondial este o „noua superstitie” pentru Occident, transmite AFP, citand presa de la Teheran. Declaratiile marelui ayatollah Nasser Makarem Shirazi au venit la doar o zi dupa ce presedintele Mahmoud Ahmadinejad a afirmat ca noile negocieri de pace israeliano-palestiniene sunt „condamnate” sa esueze, adaugand ca popoarele din Orientul Mijlociu sunt „capabile sa inlature regimul sionist” de pe scena globala.

„Holocaustul nu este altceva decat o superstitie, dar sionistii spun ca oamenii din intreaga lume trebuie sa fie obligati sa accepte asta”, a declarat clericul, citat de agentia IRNA.

La randul ei, agentia ISNA l-a citat pe Shirazi spund ca „americanii si occidentalii sunt afectati de superstitiile nou aparute, asa cum este Holocaustul”.

Adevarul despre Holocaust nu este clar, iar atunci cand cercetatorii vor sa examineze daca e adevarat sau daca evreii l-au creat pentru a poza ca victime, ei ii intemniteaza pe cercetatori„, a declarat Makarem Shirazi, care este un „marja,” adica una dintre cele mai inalte figuri ale islamismului siit.

AFP aminteste faptul ca presedintele iranian Ahmadinejad a spus in repetate randuri ca Holocaustul este un „mit”, provocand reactii de condamnare din partea comunitatii internationale.

Vineri, liderul de la Teheran a spus ca noile negocieri de pace israeliano-palestiniene sunt „condamnate” sa esueze, adaugand ca popoarele din Orientul Mijlociu sunt „capabile sa inlature regimul sionist” de pe scena globala.

Iranul nu recunoaste Israelul, care a acuzat republica islamica ca incearca sa obtina arma atomica. Oficialii americani si israelieni au afirmat de mai multe ori ca nu exclud lansarea unor raiduri aeriene impotriva instalatiilor nucleare ale Iranului.

sursa>

http://www.hotnews.ro/stiri-international-7759409-cleric-iranian-holocaustul-evreilor-este-superstitie.htm

foto>

http://www.tehrantimes.com/index_View.asp?code=215329

Reclame
 
Un comentariu

Scris de pe septembrie 5, 2010 în articole, citadela, Vesti

 

Etichete: , , , , ,

Un răspuns la „Inalt cleric iranian: Holocaustul evreilor este o superstitie

  1. Crestin

    septembrie 26, 2010 at 7:06 pm

    Asa si este !

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: