RSS

‘Biserica’ lui Tom Cruise cauta adepti in Romania

18 dec.

12

Biserica Scientologică a ieşit cu fast la racolat bănăţeni

Evenimentul Zilei –  joi, 18 decembrie 2008

„New York, New York”, „Just a gigolo”, baloane galbene umplute cu heliu, o mulţime de voluntari îmbrăcaţi în culoarea lămâii şi o panglică inaugurală.

Pe scurt, prima întâlnire dintre timişoreni şi reprezentanţii Bisericii Scientologice, care a avut loc marţi seară în Piaţa Victoriei din oraş.

Oficial, membrii Programului Voluntarilor Umanitari le vor oferi tuturor bănăţenilor interesaţi, până pe 20 ianuarie 2009, informaţii despre cele 19 programe-soluţii pentru dependenţa de droguri, problemele familiale şi chiar boli sau traume emoţionale. În realitate, lecţiile cu pricina sunt redactate de Ron Hubbard, întemeietorul Bisericii Scientologice.

„Scopul turneului nostru este de a introduce Programul Voluntarilor Umanitari în fiecare ţară din Europa de Est unde nu este cunoscut încă. Prezintă soluţii pentru multe dintre problemele pe care oamenii le trăiesc astăzi – probleme la muncă, căsnicii destrămate, eşec la şcoală sau abuzul de droguri”, explică Diana Stahl, din Bulgaria, care a intrat în rândul scientologilor în 2002, pe când se afla la studii în Germania.

S-au întâlnit cu Mitropolitul Banatului

Cei doi adepţi oficiali din Timişoara ai Bisericii Scientologice nu au participat la evenimentul de marţi, care a avut însă ecou în rândul copiilor şi al oamenilor fără adăpost. În plus, scientologii i-au convins să participe la eveniment şi pe voluntarii din serviciul de protecţie civilă al Primăriei Timişoara, panglica inaugurală fiind tăiată tocmai de către un colonel în rezervă, mentorul grupului de voluntari. „Fiul meu e în America, mi-a spus că Tom Cruise e scientolog. Dar nu am venit pentru asta, ci cu credinţa că orice colaborare cu oameni care ştiu protecţie civilă e binevenită”, a mărturisit Vasile Mărgineanu, colonel în rezervă.

Mai mult decât atât, reprezentanţii Bisericii Scientologice au luat legătura şi cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Nicolae Corneanu, cu care au avut o scurtă întrevedere. „Expoziţia e o idee foarte bună, care, sunt sigur, va fi apreciată de populaţia oraşului”, le-a transmis Mitropolitul Banatului reprezentanţilor Bisericii Scientologice.

Georgeta PETROVICI

Nota> Sublinierea si bolditul textului imi apartine (d.c.)

sursa>

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/832875/Biserica-Scientologica-a-iesit-cu-fast-la-racolat-banateni/

biserica_scientolorgica

‘Biserica’ lui Tom Cruise cauta adepti in Romania

Ziare.com –  joi, 18 decembrie 2008

Prima intalnire dintre timisoreni si reprezentantii Bisericii Scientologice a avut loc marti seara in Piata Victoriei din oras.

Scientologii le vor oferi tuturor banatenilor interesati, pana pe 20 ianuarie 2009, informatii despre cele 19 programe-solutii pentru dependenta de droguri, problemele familiale si chiar boli sau traume emotionale.

Scientologii i-au convins sa participe la eveniment si pe voluntarii din serviciul de protectie civila al Primariei Timisoara, informeaza Evenimentul Zilei.

Reprezentantii Bisericii Scientologice au luat legatura si cu Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae Corneanu, cu care au avut o scurta intrevedere.

sursa> http://www.ziare.com/Biserica_lui_Tom_Cruise_cauta_adepti_in_Romania_-552236.html


Alte articole in legatura cu acest subiect>

Biserica Scientologică vine la Timişoara

(Banateanul)

Tom Cruise si John Travolta cauta adepti la Timisoara

(CanCan)

Biserica scientologica cauta adepti in Romania

(Presa Online)

Discipolii lui Tom Cruise dau sfaturi

(Adevarul)

Scientologii caută adepţi şi la Cluj-Napoca

(Cetateanul Clujean)

Cititi si>

Biserica Scientologică – urmărită atent de serviciile secrete germane

(Gandul)


Biserica Scientologică va fi judecată în Franţa pentru „escrocherie în bandă organizată”

(Realitatea.net)

Biserica Scientologică susţine că Tom Cruise este noul Hristos

(Realitatea.net)

Tom Cruise la tribunal

(Romantica.ro)

Incident sangeros soldat cu un mort

la biserica scientologica de la Hollywood

(Ziare.com)

 

Etichete: , , , , , ,

3 răspunsuri la „‘Biserica’ lui Tom Cruise cauta adepti in Romania

  1. Dorina

    decembrie 20, 2008 at 10:20 pm

    e si vina noastra ca vin atitia sa ne „crestineze”

     

Lasă un comentariu