RSS

Lady Gaga blasfemiaza Crestinismul cu videoclipul „Alejandro” dedicat homosexualilor

10 iun.

In popularul show TV Larry King Live, Lady Gaga a declarat ca videoclipul pentru piesa „Alejandro”, recent difuzat in media, este „o celebrare si o admiratie pentru iubirea homosexualilor. Este o marturie a invidiei mele in fata curajului si vitejiei de care trebuie ei sa dea dovada ca sa fie impreuna. Nu am putut descoperi aceste lucruri cu un barbat heterosexual in viata mea. In videoclip, cersesc iubirea prietenilor mei gay, dar ei nu ma doresc”.

Oare sa fie numai asta? Ce cauta atunci simbolurile si reprezentarile religioase crestine, masonice, satanice, naziste si  jidovesti in videoclip? De ce aduce blasfemii Crestinismului in general, prin batjocorirea Sfintei Cruci, si Catolicismului in special, prin inghitirea rozariului (in mod pervers) si imbracarea robei de latex rosie ca sa arate precum calugaritele catolice? Sa fie oare Lady Gaga, de fapt, o Illuminati Girl, care face jocurile altora prin ceea ce canta si filmeaza? Sa incepem insa cu inceputul…

In dreapta, unul dintre dansatori tine in mana Steaua lui David (simbol evreiesc), iar in stanga altul tine o piramida (simbol masonic). Ceilalti dansatori din spate tin in mana cercuri, probabil simbolul globului pamantesc.

Lumina puternica din spate sugereaza iluminarea. Umbrele formeaza, alaturi de decor, in mod imaginar, Steaua lui David.

Nu stiu ce semn este acela, probabil al „pacii” :), insa nu mai apare pe mana ei in secventele urmatoare.

Mai jos cred ca este imaginea unei „inimi incatusate”. Ea este ferecata in lanturi cu ghimpi si are cateva cuie si piroane care o strapung, asemeni ritualului de indepartare a strigoilor.

,

Gaga se imbraca in batjocura intr-o roba de culoare rosie facuta din latex care sta mulata pe corpul ei.

Steven Klein (regizorul)> „Scena in care Gaga inghite margelele rozariului incearca sa reprezinte placerea de a inghiti sfintenia”.

Mie mi se pare ca acel rozariu, din contra, este folosit in mod pervers si simbolic, pentru a produce imaginea sexului oral.

Cred ca fotografia de mai jos sugereaza o practica oculta. Ceva asemanator se poate vedea si in controversatul film „Cu ochii larg deschisi” a lui Tom Cruise si Nicole Kidman.

Apare acum, in mod vizibil, semnul crucii, stilizat in asa masura incat sa para ca o sageata, just in case the Vatican... De culoare rosie pe material alb, ea apare intoarsa invers („crucea” lui Satan),  fiind pozitionata pe toate locurile posibile si imposibile ale corpului ei, in semn de batjocura la adresa Crestinismului, desi Gaga a fost crescuta intr-un mediu catolic.

Steven Klein>„Simbolismul religios nu este menit ca sa desemneze ceva negativ, ci reprezinta lupta personajului cu fortele intunericului acestei lumi si mantuirea spirituala a sufletului „.

A, deci este vorba pana la urma de simbolism religios, adica de blasfemie, pentru ca asta inseamna sa blasfemiezi, folosind, in mod batjocoritor, simboluri religioase in alt scop decat cel destinat. Fiind intoarsa invers, se explica acum usor si urmatoarele fotografii de mai jos, reprezentand, cred,  scena ofrandei satanice.

Ofranda  pare, la inceput, ca o „rastignire”

Crucea inversa „pubiana” parca despica crucea mare de la deschizatura hainei

„Ofranada” este adusa, „jertfa” inaltata. Cui?…

Lady Gaga la Larry King Live> „Deci, presupun ca ai putea spune ca sunt o femeie cam religioasa, care este foarte confuza in privinta Religiei”.

Eu cred, insa, ca ea stie exact ce a vrut sa arate prin acest videoclip. La fel si cei care au regizat totul. Un om confuz in cele ale religiei nu batjocoreste in halul acesta Sfanta Cruce, precum vedeti mai jos.

Katy Perry (cantareata americanca) pe Twitter, referitor la videoclipul „Alejandro”>„Sa folosesti blasfemia ca mijloc de divertisment este la fel de ieftin precum un comediant care spune o gluma rasuflata”.

In fundal, spre finalul videoclipului, o „cruce” cu laturile laterale sprijinite…

Steven Klein> „Astfel, la sfarsitul filmului, ea alege sa fie calugarita, si motivul pentru care ochii si gura ei dispar se datoreaza faptului ca ea isi retrage simturile din lumea raului si merge inauntrul ei, pentru rugaciune si contemplare”.

Ciudata imagine si bizara explicatie. Mi se pare mai degraba ca o descompunere in neant; petele dand imaginea putreziciunii.


Videoclipul „Alejandro” al cantaretei americane Lady Gaga il puteti urmari, pentru dumirire, mai jos

dan.camen.

 
 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

43 de răspunsuri la „Lady Gaga blasfemiaza Crestinismul cu videoclipul „Alejandro” dedicat homosexualilor

  1. Gheorghe

    iunie 10, 2010 at 2:46 pm

    Infiorator ce grad de indracire ii cuprinde pe oamenii astia …

     
  2. Theodora

    iunie 11, 2010 at 9:03 am

    Mi-e scarba, chiar mi se face rau nand vad pana unde poate merge decaderea.
    Lady Gaga nu blasfemiaza pe Hristos doar cu acest videoclip , ci si prin tot ceea ce a cantat si a facut de la inceput. I-a deschis drum Madona…
    Dumnezeu sa ne ierte!

     
  3. galadriel

    iunie 11, 2010 at 10:01 am

    Stiti ce mi se pare cumplit: faptul ca deja cei de 9-10 ani, dintr-un mimetism gaunos fata de cei de 12-20 ani, maimutaresc gusturile si comportamentul celor din urma-devoratori de muzica satanizata…Ca dascal – incercand sa le demontez ,,extazul” programat de ceilalti – le citesc in priviri compasiunea, gen ,,uite-o si p-asta ce incuiata este si ce povesti ne insira…”, cu doar cateva fericite exceptii (intotdeauna dintre cei care au pe acasa un tata, o mama, o bunica care ii mai duc pe la biserica)…Mi-e frica sa evaluez viteza de propagare a dezastrului printre copii si mai ales timpul ramas pana ce vor fi inghititi… cei rezistenti fiind, numeric, insignifianti si neputinciosi in a schimba ceva…

     
  4. Cristina

    iunie 13, 2010 at 11:32 pm

    Femeia asta e in mare ratacire, din pacate, mergem spre pierzanie, dar sa nu ne lasam influentati de asa monstri ci sa ne continuam calea spre mintuire.

     
  5. Dan

    iunie 24, 2010 at 12:28 pm

    Ce saracia mai? E doar un clip facut de Lady Gaga, O parte sunt credinciosi, o parte sunt altceva. Lasa-ma chestiile de genu asta, batjocoreste crestinismul; tineti pentru voi. Gaga este o artista mana intaia.

     
    • dan.camen.

      iunie 24, 2010 at 1:47 pm

      @Dan
      daca lady gaga ar fi folosit in videoclipul ei, in mod batjocoritor, blazonul familiei tale, tu ai fi zis: „lasa mai, gaga este o artista mana intaia, stie ce face. O parte dintre ei cunosc ceea ce reprezinta blazonul acela pentru mine, altii nu”. Nu ti se pare stupid si ridicol ceea ce ai spus inainte? Ce crezi, noi ne-am luat de gaga sau ea de noi? Daca-si punea un „G” in zona pubiana nimeni nu se lua de ea, ar fi fost unii chiar ar fi crezut ca a atins punctul „G”, in schimb ea, prin videoclipul Alejandro, ne-a atins o coarda sensibila.

      dan.camen.

       
  6. Emma

    iunie 27, 2010 at 11:31 pm

    Dan are dreptate…shi pt ca e o dulceatza eu o iert pt toate pe GaGa…orice ar face!GaGa addicted!

     
  7. L___________

    iulie 2, 2010 at 3:18 pm

    Este vorba de simbolurile folosite in acest videoclip, de mesajele subliminale transmise. Chiar nu realizati ca e sfidare la adresa crestinismului!!?

     
  8. Andreea

    iulie 5, 2010 at 2:17 pm

    Chiar ma gandeam cat de josnic e acest videoclip. Sincer, am ramas socata cand am vazut cum isi bate joc de crestinism. Nu sunt o fata prea credincioasa, dar videoclipul lu’ tanti Gaga ma uimeste .Mi-e rusine ca respir acelasi aer pe care il respira tipa asta.

     
  9. Nicu_grasu

    iulie 5, 2010 at 7:27 pm

    Gaga sau cum maica-sa o cheama trebuie bagata la inchisoare, la re-educare.

     
  10. Papushyyk

    iulie 12, 2010 at 11:50 pm

    Videoclipul este penibil rau !!! Putine persoane cunosc anumite lucruri… de exemplu : Cate persoane cunosc ce este un mason ? Posibil 0 din 10 persoane.. Cei care cunosc aceste lucruri sunt putini si ar trebui sa le impartaseasca si restului lumii ptr ca sunt niste informatii utile! Cate persoane mai sunt credincioase in ziua de azi cu adevarat ? Reveniti-va oameni buni.. ca nu traim doar ptr bani, distractie si mancare.. Mantuiti-va ! Si ei, sa-i fie rusine ptr acest videoclip.. dar Dumnezeu e sus.. si toate sunt facute cu un scop anume !

     
  11. Iustina

    iulie 15, 2010 at 12:48 pm

    Bine ai zis, Nicu_grasu,
    La re-educare !
    Problemele de constiinta legate de homosexuali, religie pe care tacanita de Gaga le are sa si le rezolve la psiholog, sau mai bine la psihiatru cu cateva neuroleptice si putin romparkin. De ce obliga tinerii sa se uite sau sa asculte la radio mizeriile ei? Ori e nebuna ori e un plan diabolic in spatele ei. Cred ca e si una si alta. Se zice asa: „cand Dumnezeu vrea sa te pedepseasca mai intai iti ia mintile”. Doamne, ajuta-ne!

     
    • theo

      iulie 23, 2010 at 11:17 pm

      hei nui vorba de reeducare si ne bun simt!!

       
  12. cristina

    iulie 16, 2010 at 6:11 pm

    Nu stiu ce va agitati atat. Este doar un videoclip. Nu cred ca v-ati agitat atat cand ati vazut imaginile preotului homosexual in plina actune acum ceva timp.
    Dar asa este romanul nostru un incuiata si un ipocrit.
    Eu sincer imi place sa urmaresc un videoclip cu ceva substanta cum este acesta decat sa vad fufele de la noi dansand in chiloti si care se fac ca, canta.

     
  13. adrian

    iulie 18, 2010 at 4:04 pm

    frankie says relax

     
  14. Iustina

    iulie 20, 2010 at 11:36 am

    UITATI-VA BINE LA INCALTARILE ACESTEI „ARTISTE”! Sa ma ierte Bunul Dumnezeu dar arata precum copitele de cal sau…”de duca-se pe pustia neagra”. Ce alegere macabra, groteasca si malefica sa aiba doar pentru o pereche de incaltari. Ce sa mai discutam de restul…????!!! Dar…asa e „arta” in ziua de azi….Nebunie este numele tau.

     
    • theo

      iulie 23, 2010 at 11:16 pm

      nu nebunie ci prostie

       
  15. one

    iulie 20, 2010 at 10:58 pm

    Naspa videoclip…
    Blasfemie, ieftin, naspa, idioti, oameni cu prea multi bani care o iau razna, cam asa pot descrie videoclipul!
    Fata asta ori e „iluminati girl”(vorba comentatorului) ori e prea inebunita dupa publicitate, ca prea a socat lumea cu videoclipul asta!
    Singurul lucru care imi place este negativul melodiei, adica instrumentalul! Atat!!! In rest vai de capu ei sec… si a lu regizoru ala care a facut videoclipul!
    @Dan…ba baiatule mai scoate capu din casa si mai iesi in lume sa vezi ce se mai intampla, inainte sa vb ca boul!!!

     
  16. Cristina

    iulie 23, 2010 at 5:03 pm

    Imi place f mult Lady Gaga si asta este felul ei de a se face remarcata.Este o „ciudata” dar trebuie sa recunoastem ca melodiile ei devin in scurt timp hit-uri.Criticile sunt aduse aiurea,ca de obicei, iar Cristina are dreptate prin ceea ce spune: sincer imi place sa urmaresc un videoclip cu ceva substanta cum este acesta decat sa vad fufele de la noi dansand in chiloti si care se fac ca, canta.

     
    • Ziza Petru

      septembrie 23, 2011 at 10:56 am

      Luare in desert a numelui lui Dumnezeu e pacat condamnat de a treia pocunca din Decalog!
      E pacat ceea ce exprima videoclipul ala,chiar daca are substrat cum spui !

       
  17. theo

    iulie 23, 2010 at 11:12 pm

    ma lasi gaga de prima mana dac cred ca suntem prostii adica cate semne si acea poza a 13 inspre ce are aratata crucea!!!! e scandalos pt biserica adica ce naiba si sa stitii ca unii copii micii se uita la asta la acest videoclip si le imita adica nu va datii seama cat de nebuna e in acest videoclip?
    si nu cred ca e nevoie de reeducare dar sa fim seriosi putin mai decenta pt numele nui dumnezeu nu putea fii ? cand ma uit la asemenea brutalitate dar e venita din partea unei femei te rog sa fim mai seriosi de la ea nu ma asteptam ma gandeam la ceva ca theleponhe dar nici sa induci in eroare biserica crestina!!cred ca macar dupa ce face videoclipul ar trebui sa se uite la el inainte sa-l difuzeze pai e oribil dar nu spun ca nu ar trebui sa mai cant canta bine doar cae preeea…..##@$@$%#$@ si marog care e faza cu gay sunt oamenii care au plecat pe o cale gresita..dar totusi trebuie sa faca ceva tipa ca tare nu ia in serios decenta Eu Theo atata am avut de spus!!! sper sa ma intelegetii
    .

     
  18. Andrei

    iulie 31, 2010 at 3:30 pm

    Mie îmi place ii tare vidioclipu bravo Lady gags

     
  19. Theodora

    august 1, 2010 at 10:15 pm

    Da’ de scris îţi place? (Şi eu pe-aici…)

     
  20. alex21

    august 2, 2010 at 4:11 pm

    e nebuna ca dracu bine am zis au fost unii si mai nebuni cei care o asculta si le plac melodiile ei si va rog nu mai puneti comenturi pe aici cei care va place gaca aia sau cum o cheama ci ducetiva la un site fan gaga na si acolo o venerati cat vreti si pe ea si pe ala rau

     
  21. Jully

    august 25, 2010 at 8:58 pm

    Gaga este o mare proasta.
    Am auzit de videoclipul pervers al ei.
    Parerea mea e,ca Lady Gaga e o inculta si o bisexuala.
    Niciodata nu am putut sa sufar aceasta femeie.

     
  22. dea

    septembrie 13, 2010 at 3:12 pm

    Unul dintre cele mai bune videoclipuri din ultimii ani! Substanta, simboluri, minti antrenate la realizarea lui, gaga intrand foarte bine in pielea personajului. Nu v-ati gandit ca arta, muzica, literatura, pictura, teatrul sunt doar o forma a jocului?

     
  23. Iustina

    septembrie 14, 2010 at 4:39 pm

    Pentru dea:
    Nu confunda hedonismul, lascivitatea si imoralitatea cu arta adevarata. Mai ai de invatat!!!!

     
  24. andreea

    septembrie 15, 2010 at 5:37 pm

    bai eu nu stiu ce sa zic se crede o persoana excentrica..dar totusi fazele astea cand aparea crucea intoarsa sunt chiar deplasate…nu pot sa zic decat ca lumea se duce cu totul si nu poti face nimic.dumnezeu sa ne ierte!!

     
  25. criss

    septembrie 20, 2010 at 8:33 pm

    defapt,video-ul face referire la Ioana D;Arc si simbolizeaza,pe de alta aprte si viata si lupta homosexualilor,de la religie pana la viata de zi cu zi…La segventa cand inghite crucea,NU FACE SEX ORAL,ci vrea sa redea faptul ca a inghitit crestinismul…la fel ca si Ioana D’arc(la inceput GaGa apare cu un A pe ea)…eu ce sa zic..O adevarata artista,neinteleasa de multi…dar eu o apreciez pentru tot ce face

     
  26. debo

    octombrie 6, 2010 at 6:19 pm

    nu va puteti imagina ce a avut in minte aceasta „artista” in momentul in care a facut acest videoclip stia cu exactitudine ce vroia sa transmita prin el lumii…sa fim seriosi acesta nu se poate numi videoclip ci planuri satanei cu privire la religie, trebuia sa atace si el credinciosi intr-un fel si aceasta era cea mai usoara cale deoarece chiar ea afirma:”sunt confuza in privinta religiei”.Nu va lasati pacaliti de satana ca pana la urma asta e tot ce vrea el: sa faca oamenii sa mearga pe o cale gresita pt a se putea bucura de inca un suflet de partea lui

     
  27. debo

    octombrie 6, 2010 at 6:26 pm

    inca ceva atentie mare la copii ei pur si simplu copiaza tot ce vad.Nu va spun ca nepotica mea de 2 ani canta in fiecare zi „alejandro” si mereu face gestul artistei de a-si acoperi un ochi,de a baga in gura margele,ceva ce la varsta de 2 ani nu poate fi normal…e doar un exemplu pe langa alte sute sau chiar mii.aici sunt treburi necurate cu siguranta si trebuie sa fi precaut.

     
  28. EMILY

    aprilie 11, 2011 at 8:09 pm

    SA NU UITAM DE PALARIA CU TREI COARNE

     
  29. Viorel

    mai 28, 2011 at 3:26 pm

    Tratarea videoclipului in aceasta cheie mi se pare foarte superficiala. La inceput asa am crezut si eu: „Ce este monstruozitatea asta?”. Insa videoclipul este genial, si pentru a-l putea aprecia, ar trebui, spre exemplu, sa intelegem cam ce se petrece prin occident. Ma refer aici la feminizarea barbatilor, dezorientarea lor sexuala si nu numai. In acest sens nu poate sa nu va atraga atentia felul in care sunt imbracati in unele scene: de la mijloc in sus militareste , iar in picioare poarta pantofi si ciorapi de dama. Simbolul calugaritei: supunerea aberanta a femeii de catre biserica. Mi s-a parut de asemenea geniala imaginea care apare spre final, in care ea poarta in dreptul sanilor cate o teava de arma: pai da, sexul vazut ca o arma, care, sa nu fim ipocriti, se practica pana la cele mai joase nivele.
    Ca sa concluzionez, mie mi se pare fascinant videoclipul, iar melodia placuta. De fiecare data cand il urmaresc ma straduiesc sa mai inteleg cate ceva de acolo. Ochii mi i-a „deschis” o absolventa de master in literatura, profesoara si foarte tanara …

     
  30. Andreea

    septembrie 21, 2011 at 3:28 am

    In mare parte sunt de acord cu observatiile facute pe marginea acestui subiect. Insa… Am o mare nedumerire… De unde atata dezgust la adresa evreilor??? Simboluri si reprezentari religioase „JIDOVESTI”… E o ofensa la adresa unui popor,al unor oameni creati de catre acelasi Dumnezeu ce a creat si poporul roman…
    In plus, vorba lui Petre Tutea :” Iisus nu s-a nascut la Falticeni !”…
    Si ca sa fiu mai elocventa il parafrazez pe EL „: Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. (Biblia – Noul Testament – Sfânta Evanghelie după Ioan – Capitolul 15 – 18).
    Mentionez ca descendenta mea este 100% RO,nu pot fi acuzata de niscaiva imixtiuni „jidane” in neam, insa ma deranjeaza usurinta cu care unii vad o intreaga uscatura in locul unei paduri cu cateva plante „expirate”.Nu mai judecati un popor intreg doar pt. ca unele voci au hotarat durata primei veniri a IMPARATULUI INTRUPAT. In plus,daca stau sa-mi amintesc,parca doar Dumnezeu are dreptul sa judece drept,si nu noi – omenirea subiectiva.
    In ceea ce priveste pe aceasta tipesa cu alura de „cantacioasa” cred in mare parte ca folosirea unor simboluri in opera ei este doar o manevra de PR inteligent , insa ceea ce multa lume nu stie este ca orice simbol este o poarta de acces catre diferite entitati ale raiului au sau ale anti-raiului. Nu stiu daca cei ce au contribuit la aparitiile astea atat de scabroase (cel putin pt. mine) sunt constienti sau doar mizeaza pe o publicitate,oricat de negativa… Pana la urma tot publicitate ramane,si indiferent ca o comentam pozitiv sau negativ pe acesta „lady” ,ea tot devine din ce in ce mai prezenta in atentia noastra,si tot face banu’ gros… Iar noi ne cheltuim o energie atat de pretioasa pe care am putea-o investi in admirarea altei opere mai marete si mai mai plina de viata – cea a divinitatii – natura inconjuratoare…

     
  31. Cristi

    martie 11, 2012 at 11:12 am

    Pana la urma va agitati degeaba aia o sa mai scoata akte videoclipuri asa si asta e nai ce face deci cu site-u asta nu faci mare lucru

     
    • Natalia Turcanu

      aprilie 10, 2012 at 1:57 pm

      bine ati spus ,, nebunie,, de bine ce le este nustiu ce sa mai faca, dumnezeu la asa persoane este ,,banul,faima,distractia in tot sensul cuvintului ,asta e dumnezeul lor ,intrun cuvint,,sodoma si gomora,,

       

Lasă un comentariu