RSS

Filmul ‘Ingerul digital’

16 iul.

Filmul ‘Ingerul digital’

„Ingerul digital” este denumirea data dispozitivelor personale de identificare (CIP-urile) folosite pentru marcarea si urmarirea cetatenilor.

Acest documentar a fost realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia si este deocamdata singurul film care trateaza acest subiect dintr-o perspectiva duhovniceasca ortodoxa.

Filmul este tradus in limba româna, cu subtitrarea integrata in fisierul video.

Descarcati de aici: Ingerul digital

Vizionati filmul online (112 min)


sursa> http://ro.altermedia.info/antisistem/ingerul-digital_8718.html

 
56 comentarii

Scris de pe iulie 16, 2008 în diverse, Videos

 

Etichete: , ,

56 de răspunsuri la „Filmul ‘Ingerul digital’

  1. saccsiv

    iulie 22, 2008 at 9:14 am

    Cipurile RFID (identificare prin radio-frecvenţă) incluse în autocolantele inspecţiei de stat SUA şi în etichetele de taxare sunt deja folosite pentru a urmări populaţia. Noul sistem este de asemenea presupus a controla creşterea şi dezvoltarea, sau aşa-numita „creştere inteligentă”. Creşterea inteligentă nu este nimic mai mult decât un efort de a aduce controlul în oraşe.

    Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraş pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraş şi sătuc, oricât de mic şi îndepărtat este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuţelor de înmatriculare urmăresc mişcările americanilor indiferent unde merg aceştia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea feţelor, citirea buzelor şi analizarea mersului. Sub Legea trădătoare a Comisiilor Militare, cetăţenii americani pot fi arestaţi în secret, deposedaţi de cetăţenie şi transportaţi pe calea aerului în tabere de tortură din afara ţării şi executaţi în secret. Sub secţiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracţiunile sunt considerate ca fiind terorism. Echipajele Poliţiei Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze si să-şi prezinte actele. De la trotuarele din Miami, la pasajele subterane din New York, la străzile din Houston, Texas, cetăţenii sunt percheziţionaţi de brigăzi de poliţie paramilitară puternic inarmate.

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-16/440991/ENDGAME-%E2%80%93-ALEX-JONES-%2C-subtitrare-in-li–.html

     
  2. nance

    iulie 29, 2008 at 8:02 am

    Neindoielnic, Apocalipsa nu e o minciuna, Noua Ordine Mondiala e pe cale sa apara si trebuie sa fim pregatiti – IIsus vine ca un hot in noapte- , dar a face un film documentar CRESTIN bazat pe rastalmaciri si minciuni nu e in spiritul crestin. Ce vreau sa zic?
    Sunt din intamplare, inginer de foraj, si stiu EXTREM de bine – asta fiindu-mi meseria – cum e cu sapatul in scoarta la 14 Km, unde cica e iadul. Pentru stiinta voastra, cel mai adanc foraj s-a efectuat in peninsula Kola, in 1989, creaindu-se o sonda cu adancimea de 12262 m (12.2 Km). Temperatura la acea adancime este in jur de 400°C (gradientul geotermic este de cca. 0.033°C/m). Sapatul a fost oprit deoarece temperatura mare (care obliga la folosirea de aliaje metalice scumpe), combinata cu dificultatea saparii la mare adancime (garnitura de foraj se torsioneaza, frecari mari, alungirea prajinilor, evacuarea cu dificultate a detritusului, care se poate depune si bloceaza sapa, etc) au facut ca forajul sondei sa fie oprit, deoarece consuma foarte multe fonduri. Scopul ei a fost de cercetare geologica, nu de cautare de petrol. Asta o spun din cursurile invatate in facultate, la Ploiesti (IPG). Nici gand de sonda la 14 Km, iar chestia cu bagatul microfonului, ha, ha, este o gogorita, asta presupune ca in primul rand sonda sa fie goala (imposibil, deoarece peretii s-ar darama, ea este plina cu un noroi f. dens prin care nu se propaga decat anumite ultrasunete, nicidecum sunete normale, si ca acel microfon sa fie rezistent la 400 grade, ceea ce n-am auzit, orice componenta electronica se va topi.
    Asa ca, inca odata constat ca atat protestantii cat si ortodocsii apeleaza la pseudostiinta si fabule de speriat copii pentru a sustine un punct de vedere, ceea ce nu e normal, un crestin trebuie sa spuna adevarul, nu sa propage zvonuri si fabulatii.
    Iar chestia ca iadul e sub scoarta terestra e culmea stupiditatii si analfabetismului biblic.

     
  3. sandu aurel

    august 9, 2008 at 1:30 am

    Doamne ajuta!
    …Imaginandu-mi ca sunteti in tema cu „chestii de genul asta”…imi permit sa va cer sa ma lamuriti intr-o problema in ceea ce priveste „Ingerul digital”, daca e posibil…
    Este vorba despre alfabetul evreiesc despre care se afirma la inceput caci corespondentul numeric al fiecarei litere este inmultita cu sase ,insa la un examen mai atent se poate vedea mai departe in filmat caci valoarea ptr W=138, ptr X=142,iar ptr Y=150…Nu stiu ce sa cred: s-a strecurat o greseala sau s-a strecurat o greseala in mod intentionat…ptr ca astfel sa coincida…valoarea 666 ptr NEW YORK!?…sau pur si simplu valorile trebuiesc luate de bune asa cum sunt nefiind gresite, ci pur si simplu fara a se mentiona ca valorile literelor mentionate fac exceptie de la regula!?…sau cum s-a ajuns la valoarea numerica 666 al cuvantului „bar code”!?
    Nu e o chestiune de indoiala ci o problema de intelegere!
    In speranta ca sunteti mai informati decat altii, si nadajduind sa aflu „adevarul” in ceea ce priveste problema care ma framanta , as ramane indatorat daca cineva ar fi in gradul sa aduca un plus de lumina in marea aceasta involburata de informatii!
    Doamne ajuta!

     
  4. Scardanelli

    august 9, 2008 at 7:39 am

    Voi ăştia vă temeţi nevoie mare de tot felul de năbâtii, CIP-uri şi cip-cirip-uri la cap, şi nu vedeţi că dispozitivele de manipulare nu trebuie să fie neapărat MATERIALE, ci pot să fie şi SPIRITUALE, prin inocularea unor idei fixe, cum ar fi naţionalismul sau ortodoxismul :

    http://grupareadeparte.wordpress.com/

    Da’ tre’ să ai niţică subtilitate ca să observi asta, bineînţeles…

     
  5. dadatroll

    august 11, 2008 at 4:30 am

    Deep, dude! Far out!

     
  6. Traian C.

    august 16, 2008 at 9:01 am

    Personal nu mi-e frica de asemenea lucruri.Sa fiu credincios este singura mea problema .

     
  7. http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-18/478417/New-Age-si-NOUA-ORDINE-MONDIALA.html

    august 19, 2008 at 7:08 am

    Cei care ati vizionat filmul „ Digital Angel „ , ati constatat importanta care i se da miscarii New Age , ca fiind pregatitoare venirii antihristului . Ce este in fapt acest mare ghiveci religios cu influente orientale ( preponderent tibetane )?

    Va invit sa urmariti un remarcabil documentar al lui Dan Wheeler precum si o analiza a sa .

    Veti afla de inceputurile folosirii unor termeni de tip „ forta „ sau „ open mind „ sau „ unitate si diversitate „ . De parerea membrilor ei ca oamenii ar fi dumnezei si divinitatea sta in ei . De Shambala .

    La minutul 25:53 incepe o frumoasa destainuire a unui mistic indian , provenit dintr-o casta de preoti , care a descoperit crestinsimul .

    Oamenii sunt atrasi prin povesti cu tehnici de levitatie . Veti asculta dezvaluiri ale unor fosti membri convinsi ca manifestarile erau demonice .

    Filmul este bine construit chiar daca fiind realizat in 1983 nu are la dispozitie tehnica productiilor lui Alex Jones . Este remarcabil caci este facut la inceputurile pandemiei New Age . Sunt intervievati specialisti apartinand unei generatii a carei proportie de indivizi imbecilizati de mass-media era mult mai mica decat cea actuala . Oameni care isi exprima temerea unei NOI ORDINI MONDIALE cu 6 ani inaintea caderii blocului comunist !!! . Oameni care vad semnele inca de atunci si trag semnale de alarma . Oameni care sesizeaza pericolul indroducerii conceptelor anti crestine de tip New Age in sistemul educational , in emisiunile pentru copii , in cartile pentru copii , pline cu stelute cu cinci varfuri , ce le explica micutilor ca pot deveni Iisusi Hristosi . Ca Domnul nostru este acelasi cu Budha .

    In documentar se mai aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „ Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „ , cu al sau capitol „ Cum lucreaza Planul „ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate .

    Mai aflam despre Clubul de la Roma , rosicrucieni si Alice A. Bailey . Sunt semnalate simboluri moderne ca fiind vechi paganisme ( daca ar mai trai acum si ar vedea cum ne sufoca acestea … )

    Sunt constatate simboluri comune New Age si nazism si se avertizeaza : asa cum au pregatit religios venirea lui Hitler , pregatesc si noul imperiu .

    Se sesizeaza „ coincidenta „ aparitiei in aceeasi perioada a superproductiilor lui Steven Allan Spielberg sau a exploziei de studii parapsihologice din URSS .

    Spuneam ca in documentar este mentionat un foarte important personaj , Benjamin Creme ( 1922 – ) , seful Share International .

    Mai completez ca a fost de asemenea membru Aetherius Society ( o miscare a noii “ religii “ UFO ) . Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “ maestrii intelepciunii “ non umani din Shambhala . In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “ maestrul maestrilor “ …

    In 1982 declara : “ Cristul este printre noi “ …

    Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 30 de ani .

     
  8. eq

    august 31, 2008 at 10:35 pm

    traian, daca accepti Cipul ala, te lepezi de Hristos, in concluzie degeaba esti credincios.

     
    • douaceaie

      octombrie 5, 2009 at 12:49 am

      Traian C bine a spus.
      Numai porcarii vorbiti, despre ingeri digitali, gasiti domne alte titluri, nu prostii dinastea!

       
  9. Alex_M

    octombrie 1, 2008 at 8:46 pm

    Filmul este doar o amestecatura, un ghiveci de idei, toate duse la extrem si privite dintr-o singura latura. Tinerii astia au ei ceva idei, sunt destepti si documentati, pericolul este real (in ceea ce priveste CIP-urile), dar nici pe departe atat de periculos. Daca sunt atat de nationalisti si critica America si evreii, pe motiv ca America este leaganul dezvoltarii si cresterii antichristului, ar trebui sa ia in considerare si sa nu uite ca America a avut un rol ESENTIAL in momentul in care a ajutat Serbia sa isi obtina independenta. Faptul ca au intervenit in Servia cu forte armate a fost pentru a opri CARNAGIUL din Kosovo. Oricum, cei care au facut filmul pentru mine sunt niste idioti si inchisi la minte, absorbiti la EXTREM de religie, si pentru care TOTUL, dar ABSOLUT TOTUL, este satanism, toti sunt satanisti etc. FALS! Mai mult de atat, spre finalul filmului ei zic sa nu folosim astrologie, tarot, numerologie, etc. Dar ei nu folosesc oare numerologia cand explica nu stiu ce vrajeli la numarul fiarei si asa mai departe???! Asta cum o mai explica? Mai dau gres cu inca o chestie, cu alfabetul lor evreiesc, adica pt A, numarul corespunzator este 1 x 6, pt B 2×6, iar pt W 26×6. Cred. Nu cont, cert este ca nu e 6. Iar ei zic ca WWW = 666, pt ca in evreieste lui W ii corespunde 6. Pentru ca dupa 3 minute in film sa zica chestia cu inmultirea si se contrazic pe sine. As putea sa ii critic pana maine dimineata, caci filmul e FOARTE prost montat, multe idei invalmasite si daca esti atent gasesti multe chestii care se bat cap in cap, si asa mai departe. Nu mai are rost sa imi bat capul cu filmul asta, si asa am pierdut 2 ore aproape degeaba. Mai trebuie sa mai si mananc, sa mai si citesc pentru maine, sa mai si dorm, si cum m-am saturat de chestiile de genu` asta, ma duc la treaba.
    P.S. Daca chiar cautati calea spre mantuire nu va luati dupa mesaje nationaliste si extremiste dintr-un film. Cititi Biblia, vorbiti cu un preot normal, si faceti ceea ce credeti si voi ca este bine si corect, cum va dicteaza spiritul, dupa ce ati facut ce am scris mai sus. Adica propria voastra cale spre mantuire vine de voi insiva. Eu asa fac, cred, si cred si ca o sa fie bine. Om trai si om vedea.

     
  10. oana

    octombrie 21, 2008 at 2:55 pm

    aiurea

     
  11. alin

    octombrie 28, 2008 at 4:45 pm

    nu lam vazut inca dar dupa prime 30 min se vede ca ee frumos

     
  12. radu

    noiembrie 2, 2008 at 7:48 pm

    FRATIOR,in procent de 98%ii adevarat filmul,nuj dak’i adevarata faza cu sapatul la 14km si spunandu’se ca’i iadul,asa ca fiti buni si ascultati de Hristos,Domnul sa fie cu voi

     
  13. tavy

    noiembrie 12, 2008 at 7:30 pm

    DACA VRETI SA AFLATI RASPUNSURILE LA TOATE INTREBARILE DIN ACEST FILM CAUTATI FILMUL DOCUMENTAR AMERICAN ZEITGEIST SI ZEITGEIST ADDENDUM.VETI INTELEGE MAI BINE DIN ACESTE DOCUMENTARE!!!!

     
    • deju

      aprilie 26, 2009 at 8:34 pm

      Da,niste tipi au scos ,cred ,niste bani cu Zaistarg.Am tocat tot,e cioaca

       
  14. Pimpi

    noiembrie 17, 2008 at 8:34 pm

    Cartea Urmasii lui Ham, fiul lui Noe,dezbate cam acelasi subiect

    http://rapidshare.com/files/164634278/URMASII_LUI_HAM.rar

     
  15. Tiberiu

    ianuarie 22, 2009 at 8:37 pm

    Hai sa fim seriosi,sa sape o gaura in pamant de 14 km,ce fals,adic cum sa ajunga un burghiu la o asa adancime…Fazele cu….Dolaru…cam depaseste limita nuj ce sa zic….Ma rog oricum eu zic ca CIP-urile astea….ma rog….no comment :D.

     
    • deju

      aprilie 26, 2009 at 8:42 pm

      am fost D.J. la tinerete.O banda,
      de 19,citita pe dos?
      A,de bani.Saa stii ca aia de 500 cu Brincusi,din 90 indoita arata ca tara asta.Betivii mai au ce face

       
    • Padureanu Marius

      ianuarie 9, 2013 at 4:50 pm

      Toarshu tiberiu, ha sa ti spun ceva simpatic! In nopatea Sfintei Invieri , in Biserica Ortodoxa se canta niste cantari numite Catavasile Invierii (le poti gasi pe net) Intr-una din catavasii se spune asa>,,Pogoratu-te-ai intru cele mai de jos ale pamantului si ai dezlegat incuietorile cele vesnice,,

       
  16. Beatrice

    ianuarie 23, 2009 at 10:50 pm

    oameni buni trebuie sa ne ferim de toate ecestea!!!!!!!!!!!!!:-s:-s:-ss
    care vrea sa ma vorbim a gasiti la id de mess:betty_best_angel

     
  17. angel01tm

    ianuarie 25, 2009 at 9:40 pm

    Dragii mei,filmul mi se pare destul de bun,vorbeste direct la subiect,cipul este real,se intampla in zilele noastre,nu am verificat daca au gresit sau nu,dar sunt sigur ca iadul este in mijlocul pamantului,Doamne ajuta!

     
  18. Ioan

    februarie 2, 2009 at 7:22 pm

    Fratilor, dragi!

    Este atat de adevarat, ca ne infioram.
    Fratii sarbi au dreptate.
    Ceea ce nu stiti: aproape de Belgrad, s-au descoperit cele mai vechi vestigii de cultura din istoria civilizatiilor lumii. Asa, se pare ca, in apropierea Dunarii si Carpatilor s-a nascut civilizatia Omului. Acolo, la Belgrad, exista DOVADA acestei prime civilizatii a lumii, cu 2000-3000 de ani mai veche decat cea a Sumerului sau a evreilor.
    Meditati, va rog, singuri, ce inseamna asta.
    Poate ati inteles acuma, unde a fost acea Tara de vis, numita Gradina Raiului.

    Fratii sarbi au dreaptate. Descoperirile din Serbia leaga Inceputul cu Sfarsitul lumii si deranjeaza istoria puternicilor lumii acesteia. Caci, chiar acolo, la Belgrad, sant (daca nu au fost deja stricate de bombe!) urmele Inceputului Oamenilor pe Pamant, inceputul credintei celei adevarate a lumii crestine, intr-adevar a Ortodoxiei celei drepte, a lui lui Iisus Hristos, care, a fost si va ramane, intotdeauna, Fiul lui Dumnezeu si Mantuitorul lumii.

    Dar, iata, va mai dau astazi, si Vestea cea mai buna a tuturor timpurilor, sa va aline si sa va intareasca:

    Fratilor, IISUS HRISTOS S-A REINTORS CA DOMN SI JUDECATOR AL LUMILOR, poporul lui este cel al credintei ortodoxe… ganditi-va bine, este taina ortodoxiei, nu a voastra, taina despecetluita de curand.
    Si inca una va mai spun, voua celor de-o Sfanta credinta: a sosit vremea implinirii profetiilor, a sosit si vremea muceniciei, pentru ca cu totii, cei adevarati ai lui Iisus Hristos, VOM TREBUI SA LUAM ODATA CU EL, SFANTA SA CRUCE SI, TOT CU EL, SA O DUCEM PANA LA CAPAT, PRIN MOARTE SI NEMURIRE.
    Acesta este timpul, fratilor.

    Cat despre semnul fiarei, noi, toti SANTEM DEJA, INSEMNATI!
    Unii, cu semnul Satanei, altii cu Semnul Sfant al lui Iisus Hristos.
    Pentru aceasta, eu insumi pot depune marturie, in fata voastra si a lui Dumnezeu.

    Si, CHIAR DACA ASTAZI, SE DUCE, IN CERURI SI PE PAMANT, LUPTA CEA GREA A LUI IISUS HRISTOS CU SATAN, NOI NU MAI SANTEM SINGURI.
    Doar pentru noi si pentru a noastra Salvare a coborat Dumnezeu pe Pamant, si acum 2000 de ani si, si acum… cativa ani!

    BINECUVANTATA ESTE IMPARATIA CERURILOR SI PAMANTURILOR
    LUI IISUS HRISTOS!

    Cu El si in Binecuvantarea Lui Iisus Hristos sa infrangem Imparatia Satanei!

    Amin.

     
    • deju

      aprilie 26, 2009 at 8:45 pm

      tu scrii,tu raspunzi,AMIN

       
  19. ahm13

    februarie 2, 2009 at 10:32 pm

    Un amanunt foarte important care va scapa la toti. Decodificarea lui 666 este ascunsa de ovrei si o sa vedeti de ce. mai intai vreau sa va recomand sa cititi biblia ovreilor care este in fapt talmudul babilonian (adevarat!). S-a tradus in engleza cam prin 1800 si ceva si autorul era cat pe aci sa fie omorat de ovreiasi pentru ca talmudul este un cod criminal. Acolo veti constata ca li se „ordona” sa ucida crestini (si asta fac in realitate) iar , sangele colectat de hahami(sefii sinagigilor) este pregatit in taina. Cercetati ce inseamna „purim”, „azima”. Azima este un amestec cu sangele crestinilor ucisi. Ei numesc crestinii in fel si chip si ii considera animale care trebuiesc ucise. O sa va dau link-ul talmudului. Tot acolo se mai ordona ca nu cumva sa se modifice ceva pentru ca cel cvare va face acest lucru va fi de asemenei ucis. Dar, i se pooate ingadui ovreiului sa modifice Biblia. Toate conflictele de-a lungul vremilor, falsurile in scripturile vechi, sodomi, incestul, violul pruncilor tot ei il practica. Francmasonii au regula de a practica sodomia si pedofilia. TOTI. TOTI presedintii USA au facut asa ceva cu exceptia lui Kennedy care a fost omorat pentru ca a dezvaluit lumii in discursurile sale intentiile unei organizatii secrete care include si francmasoneria. Francmasoneria are ca „religie” magia neagra. Exista predictii facute de sihastrii care spun ca anticristul se va naste dintr-o fata din Ierusalim ovreica-curva, descendenta a 12 generatii care au practicat curvia. Se mai spunea in aceasta predictie ca este bine sa nu ajungi in Ierusalim pentru ca este un loc murdar. Si este real. Acum sa vedem care sunt coordonatele Ierusalimului? ????? Stie cineva? Cordonatele sunt… 666,666! Deci aceasta este fiara. Sa nu credeti ca mormantul Domnului Isus se afla in Ierusalim. Este o minciune sfruntata! Ei au atras multimea pentru 2 scopuri: unul matreial si altul prin care ei pun pecetea in mod invizibil asupra ignorantilor. Chestia cu cipul etse foarte periculoasa in sensul ca se pot include substante foarte nocive, uraniu, fosfor, mercur pentru a ucide mase mari de oameni.

     
  20. ahm13

    februarie 2, 2009 at 10:45 pm

    Si acum sa va dau talmudul cartea lor de capatai, nu asa cum spun ei ca ar fi Biblia noastra.
    http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2009/01/pranaitis-i-b-the-talmud-unmaskedthe-secret-rabbinical-teachings-concerning-christians.pdf cartea
    Noi romanii am avut o zestre foarte mari de mari oameni de cultura si stiinta. In muntii Carpati se afla aparatura cosmica care se dcelanseaza automat si unde poti vedea istoria universului si a pamantului. Nu este nici o fictiune. Societatea asta criminala urmareste din satelit foarte multe lucruri dar sa nu va inchipuiti ca poate sa faca lucruri nemaipomenite. REAL! Din cauza practicarii incestului , sodomiei , pedofiliei, ovreii sunt cea mai urata rasa de pe pamant si cu mari probleme psihice (boala Down). Genotipul acestei rase este intre porc si maimuta. Ei nu pot ajunge la o evolutie spirituala inalta niciodata. si incearca fabricand arme de distrugere in masa. Vreau sa mai stiti ca Romania a fost la un pas de razboi in anul 2003 cand americanii au descoperit ca in muntii Bucegi se afla ceva la care ei nu pot avea acces. De ce credeti ca ei au navalit peste irakieni si i-au distrus? Pentru ca Irakul are ceva asemanator ca si Romania sub pamant. Exista 3 puncte importante pe Mama Pamant cu energii superioare: Egipt, Romania si Irak. Sa nu credeti ca Saddam Husein a fost terorist!! El era descendent dintr-o familie regala si a fost foarte iubit de cetatenii sai. Ovreii avand foarte multi bani au acces la mass media si mituind falsifica informatiile.

     
  21. NIMO

    februarie 14, 2009 at 4:03 pm

    Dragi oameni … Credeti intr`Unul Domn Iisus Hristos si totul va fi bine PACE

     
  22. Alex

    februarie 17, 2009 at 5:02 pm

    fratilor credeti ce vreti , eu cred k dak vine sfarsitul lumi sa nu ne gandim la ce distracti nu am fost , ci la cei saraci, bolnavi si chia orfani care alta data ne radeam de ei k nu aveau ceva de mancare sau cu ce sa se imbrace si altele. DEci fitimilostivi cu cei care nu au acestea > id meu > alex0193_2008 in caz k vrei sa com cv

     
  23. rodica

    februarie 21, 2009 at 12:15 am

    poate ca sunt si exagerari, dar se simte si se vede ca directia omenirii nu este tocmai cea mai buna, si asta datorita noua oamenilor.

     
  24. Lex

    februarie 25, 2009 at 8:35 pm

    http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477 ia priviti voi adevarul despre religie cei de fapt ea si ce rol are .

    http://video.google.com/videoplay?docid=6592355148420454993 si aici despre sistemul monetar despre actuala criza mondiala si cine ne conduce cu adevarat

     
  25. SARDAR

    martie 5, 2009 at 7:12 pm

    ce za cicatuti , cind va aud cu antihristi si diferite nebunii , parca nu ati invatat in scola da in lagare … realizmul nui in capu vostru , asteptati tot ceva ce nu o sa vie niciodata , bred polnii …

     
  26. flo

    martie 9, 2009 at 8:41 pm

    pt cei ce vor sa vada ce inseamna 666, sa caute in Biblie, CRONICI II (PARALIPOMENA II),cap 9 vers 13.

     
  27. elena

    martie 15, 2009 at 4:06 pm

    sa-mi explice si mie cineva,va rog,k eu nu pricep:icoanele nu sunt chip cioplit?

     
  28. decadence

    martie 18, 2009 at 8:40 pm

    Dumnezeu e mare !!!

    Sincer , eu aleg sa cred, poate nu tot ceea ce se prezinta, insa cert e ca nu vreau sa mi se implanteze nici un Cip si nici sa ajung „sclava” lor, foarte multe lucruri sunt interpretate , tot ceea ce avem noi de facut e sa alegem , alegem sa credem sau nu, insa sincer la cat de josnici si rai am ajuns , nu ma mai mira nimik din tot ceea ce se intampla, ne-am pierdut valorile umane , umanitatea.

     
    • deju

      aprilie 26, 2009 at 8:49 pm

      1nu am pierdut nimic uman2un cip?Scot si bag in maidanezul din fata

       
  29. anonim

    martie 21, 2009 at 10:16 pm

    mda…..mie mi se pare o porcarie….marog o porcarie foarte adevaratea,pt mn mai bn sa mor decat sa imi vand sufletul fiarei!!!!cea mai buna varianta e ca atunci cand se va cere acest cip sa ne refugiem si sa asteptam ca Dumnezeu sa vina dupa noi si sa ne salveze.!!!amin Doamne.in ori ce pas trebuie sa avem incredere in Dumnezeu

     
  30. Andrei Cojea

    martie 27, 2009 at 7:03 pm

    Mie mi-a placut partea de inceput, in care iti arata cum arata un cip si cum se introduce in corp: are cam 1cm si ti-l injecteaza printr-un ac de grosimea unui creion. DAR ce urmeaza dupa asta mi se pare de-a dreptul aberant. Am scris un articol pe http://presainblugi.com/paranoia-ingerul-digital-2/ despre aberatiile din documentar pentru ca zau, prea multi oameni urmeaza invataturle si predicile unora speriati si de propria umbra, fara sa isi foloseasca deloc puterea de a discerne intre aberatii si adevaruri. mintea aia v-a dat-o Dumnezeu ca sa judecati cu ea, nu ca sa luati de bun ce spun unii care se autointituleaza crestini.

     
  31. gabriel_v29

    martie 29, 2009 at 8:12 pm

    Venisem pe site, invitat de cineva sa dwnld filmul. M-am oprit si am citit ce au scris cei care au vazut filmul. chiar mi-am facut o parere despre film din indarjirea unora sau explicatiile altora. Am si eu o intrebare : De ce va este frica ??? de Dumnezeu, de apocalispa in care aschiuta, schize aghiuta o sa va prajeaasca ? de cipurile de control ? Pai eu zic ca religia si credinta in primul rand nu au absolut nimic de a face cu FRICA, si nici il a.l arata pe necuratu ca sa tii lipita biblia de cap cand dormi. Pe de alta parte controlul….. cipurile…offf… din pacate e ceva „normal” (daca ar exista o definitie pt normal ce bine ar fi) insa poate nu este si corect. Eu sunt unul din cei care m-as opune monitorizarii dar mi-as pune intrebarea ce facem cu criminalii si teroristii ? si apoi daca nu cumva chiar sunt alimentate sau create fazele cu teroristii pentruy a avea scuza monitorizarii.
    Nu inteleg de ce biserica sau altii mai competenti nu ridica problema imnultirii excesive a populatiei pe pamant ??? Este o problema reala pe care o vom resimti cat de curan…. a in china la al doilea copil platesti taxe si la al treilea iau pielea de pe tine….. ei s-au sufocat si au luat aceasta decizie…. dar nu vorbeste nimeni despre asta ? promit sa vad filmul si sa vad cat de mult am gresit in afirmatii doar din ce am citit pe site….
    si inca odata…. nu va papa bau bau si nici al de sus nu sta cu ochi pe voi… noi oemanii vom distruge planeta, restul sunt scuze puerile

     
    • deju

      aprilie 26, 2009 at 8:55 pm

      lasa mama chiuna,ecseddennt banar 40000de miliarde

       
  32. Daniela

    aprilie 27, 2009 at 11:55 am

    Nu poti sa le stii pe toate, nici nu trebuie sa aspiri la asa ceva, acei care incearca sa stapineasca lumea sunt de-a dreptul smintiti, ii arde nebunia. Viata fara de Dumnezeu inzadar o traiesti, ti-o faci spre osinda. Discernamantul lipseste in mintea necredinciosului. Orbul pe orb tot in groapa-l duce. Iscoditorul pledeaza pe fala desarta si sete de avutii, actionind de sub tufari ca un sarpe veninos, caci vrajmasului din ascunzatoare i se vede mai bine. Prostia omului ajunge pana sa-si vinda sufletul diavolului pentru o incaltare, pentru o tigara, o doza de cocaina, un git de tuica, sau orice alt fleac lumesc, si trece peste cadavre si atunci ride de voi satana ca a obtinut cel mai de pret lucrare in univers a Lui Dumnezeu – sufletul omului. Amar, amar, amar va asteapta cei cu cipurile a caror nume nu sunt scrise in catea vietii de la inceputul veacurilor. Voua necredinciosilor chiar morti sa va invii nu veti crede. Nu arunc margaritare la porci.

     
  33. io

    mai 14, 2009 at 3:16 pm

    io presimt k vin extraterestii…:-|

     
  34. SilenT

    mai 19, 2009 at 9:56 pm

    …. nu stie careva cum se numeste melodia aia … care domina in mare parte ?

     
  35. iacob dana

    mai 22, 2009 at 10:29 am

    …..nici nu stiu cu ce sa incep….. este trist ceea ce se intampla in jurul nostru dar este adevarat……
    tin minte ca bunicii ca imi povesteau, din cartile sfinte, toate aceste lucruri… care astazi au devenit realitatea….tot ce inainte era o poveste infricosatoare a devenit realitate…………… si va fi tot mai greu si mai rau…. din pacate e doar inceputul
    suntem oameni……. si avem defecte, este in natura noastra sa speram, speranta moare ultima, …sa speram ca va fi bine , sa refuzam sa vedem realiattea…. ne continuam viata, le legam f. mult de lucrurile pamantesti, lucruri trecatoare . nu spun sa ne retragem in munti si sa asteptam, pt.ca nimeni nu stie cand si ce va fi, dar trebuie sa incercam mai mult sa imbinam viata spirituala cu cea de zi cu zi.ete asa multa rautate in lumea asta, perversitate, minciuni…… trebuie sa incercam sa fim mai buni pt. ca nu avem de pierdut nimic

     
  36. mikaella

    august 3, 2009 at 8:16 pm

    suntem liberi sa decidem pe ce drum pasim,unde sa cautam raspunsurile si unde sa gasim binele..am fost creeati cu un scop,inteligenta umana poate depasii limitele miracolului.DESCHIDE TI OCHII SI PRIVESTE LUMEA IN CARE TRAIESTI…SUFERINTA VINE DIN LUCRURI PLACUTE..

     
  37. ivona

    august 9, 2009 at 10:25 am

    are mare dreptate clipul ASTA ..sunt atatea chestii care noi oamenii de rand nu observam ..cel mai bine sa fim credinciosi ca trecem peste multe

     
  38. Constantin

    octombrie 14, 2009 at 1:10 am

    Credinta in Dumnezeu ne va salva…Nu are de ce sa ne fie frica atat timp cat suntem credinciosi intru totul… Si problema cu fugitul in munti,sa ne ascundem..Nu cred ca va fi posibila,probabil vom fi torturati spre a ne demonstra adevarata credinta…Dar de ce sa-mi fac griji pentru ziua de maine,cand pot astazi sa fac atatea fapte bune,sa las in urma mea pentru care sa fiu pomenit,caci nu se stie daca voi muri..

     
  39. Constantin

    octombrie 14, 2009 at 1:14 am

    Timpurile din urma nu se stie cand au inceput,nu se stie cand se termina,dar un lucru e sigur: Iadul nu e foc propriu-zis,aflat la 14kn adancime; ci reprezinta forma suprema de tortura a sufletului,care e infinit mai dureroasa decat tortura trupeasca

     
  40. LoL_giRLs

    ianuarie 4, 2010 at 6:29 pm

    ba cand am vazut ca a aparut alea cu rugaciuni dinainte de film .. mam speriat.. nu ma mai uit !

     
  41. cipri

    ianuarie 20, 2010 at 12:21 am

    ba fratilor astia in documentar va arata in fata si credeti…poi ei au luat materialele din mass media din ce vedem in fiecare zi la tv…nu le baga de la ei…o sa muriti si nici nu stiti de ce ati murit…oricum libertatea umana e pe sfarsite fie ca esti crestin sau nu…in cel mult 5 ani o sa vedeti cum o sa arate lumea ..ma refer la astia care nu credeti documentaru..si regizoru ala american care a dezvaluit ce zicea rockfeler masonu ala..arata clar ca america e o tara terminata condusa din umbra de masoni..de viitoru antihrist..vai steau lor..toti virusii gripali si toate bolile si cataclismele de la ei vin sunt provocate si lumea habar nu are…si hristos cand a venit la vazut lumea da a crezut asa si acum vedem semnele da nu ne intereseaza…as fi vrut sa nu apuc vremurile astea..povestea cineva in canada cum aterizeaza aviaone romanesti si incarca deseuri radioactive si le aduce in tara..de ce oare?pentru ca suntem prea sanatosi cum apare un virus hopa si antidotu…de la care mai rau te imbolnavesti…ce dreacu ma pe cine prostesc astia chiar au impresia ca toti suntem prosti?nu toti se uita la tv sa il manipuleze cum vor ei..am citit pe site-ul asta niste comentarii la unii care nu au nici o treaba cu nimik..sunt atei destui vad intro tara majoritar ortodoxa..dar si ca ateu ar trebui sa te intrebi ce se intampla cu lumea asta..e viata ta in joc..in fine doamne ajuta…

     
  42. catalina

    martie 11, 2010 at 2:31 pm

    suflete scumpe, cu duhul blindetii si cu iubire se rezolva toate problemele.cuvintul nu si orice forma de negare si combatere a raului nu aduce lumina ci tot durere si intuneric.ginditi pozitiv si atrageti lumina de partea voastra ori de cite ori va simtiti in impas.si nu uitati sa spune-ti Tatal Nostru si sa va rugati la ingerul pazitor.Dumnezeu sa va ajute!

     
  43. Oana

    martie 20, 2010 at 3:05 am

    Buna ziua !
    Va rog frumos stie cineva si varianta cu subtitrare in engleza? Mi-as dori tare mult sa dau filmul mai departe spre vizionare si colegilor mei ! Le-am povestit despre acest film si au ramas impresionati ! Ei sunt americani si sunt dornici de o schimbare in viata lor ! Va multumesc anticipat, Oana
    Domnul sa va binecuvanteze pe toti !

     
  44. ion

    mai 22, 2010 at 11:16 pm

    Buna!

    Ingerul digital 1:

    http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.1…digital.angel.1…subtitrareInRomanaPeFilm…romanian

    Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (660 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca…(save as…) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

    Ingerul digital 2:

    http://www.archive.org/details/Ingerul.digital.2…digital.angel.2…subtitrareInRomanaPeFilm…romanian

    Pt. descarcare dati click dreapta pe casuta albastra (847 mb) unde scrie cinepack, apoi salveaza legatura ca…(save as…) si alegeti unde sa se salveze in calculatorul d-voastra.

     
  45. @nonim

    septembrie 23, 2010 at 5:18 pm

    Beatrice, tu ai 16 ani. crezi ca parerea ta conteaza pentru noi ? las-o dracu’…

     
  46. al3c

    ianuarie 12, 2011 at 9:42 pm

    care nu a’ti citit biblia….nu vorbiti….cipul este semnul fiarei….asa scrie si la blblie….cine v a primii semnul fiare…pe frunte sau pe mana….se va lepada de Dumnezeu….si cam tot ce se spune in documentar este adevarat…..

     
  47. Firme de foraje

    ianuarie 28, 2011 at 4:19 pm

    In scurt timp ajungem sa fim ca niste cobai :( intr-o mare cusca numita Terra, monitorizati 24 din 24 :(

     

Lasă un comentariu